30 / 04 / 2024

Oran Marina Towers Rezidans teslim tarihi!

Oran Marina Towers Rezidans teslim tarihi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Oran Marina Towers Rezidans teslim tarihine göre projedeki daireler 2018 yılında teslim edilecek. 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile de ödeme yapılan projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor.



Oran Marina Towers Rezidans projesi toplam 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sunulan projede özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


Oran Marina Towers Rezidans projesinde iskeleler, şelaleler, su sahnesi, su-ışık gösterileri, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi, yaşam köprüsü, yürüyüş yolları, spor alanları, deniz feneri, bisiklet yolları, tropik ada, kafe ve restoranlar bulunuyor.


Oran Marina Towers Rezidans projesinde dairelerin Eymir Gölü ve Vadi manzarasına cephesi bulunuyor. Projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile de ödeme yapılabiliyor.


Oran Marina Towers Rezidans projesinde ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan yüzde 90'lık kısım için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit imkanı sunuyor.


Oran Marina Towers Rezidans projesinde daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.


Oran Marina Towers Rezidans teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olrak belirlendi. Toplam 912 konutun satışa sunulduğu projede dairelerin fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.


Marina  Ankara  iletişim

Telefon : 444 19 74

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara

Web: http://marinaankara.com/


projeye sor



Geri Dön