04 / 05 / 2024

Oray Demirel: Akasya Göl'de satışlar ivme kazanarak artacak

Oray Demirel: Akasya Göl'de satışlar ivme kazanarak artacak

Akasya projesinin ikinci etabı olan Akasya Göl'de satışlar devam ediyor



SAF Gayrimenkul tarafından İstanbul Acıbadem'de hayata geçirilen Akasya projesinin ikinci etabı olan Akasya Göl, farklı yaşam alternatifleri sunan az katlı blokları ve 36 katlı kulesiyle yeni sahiplerini bekliyor. 

Sinpaş'ın gayrimenkul alanındaki deneyimini Akkök grubunun alışveriş merkezi anlayışı  ile birleştiren SAF Gayrimenkul,  Akasya projesinin ikinci etabı olan Akasya Göl evlerinin satışına  devam ediyor. İstanbul Acıbadem'de hayata geçirilen proje, çağdaş mimarisi, sağladığı sosyal olanaklar ve doğayla bütünleşik yaşam alanlarının yanı sıra şehir merkezine ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor.  

Mavi ve yeşili modern bir yaşam ile birleştiren Akasya'nın şehirden kopmadan, doğanın dinginliğini ve şehrin enerjisini hissettirecek benzersiz bir proje olarak hazırlandığına dikkat çeken SAF Gayrimenkul Genel Müdürü Oray Demirel "Akasya Göl `su' temalı peyzajıyla projenin en etkileyici etaplarından biri. Bu nedenle Akasya Koru'da yakaladığımız satış grafiğinin, sektörde yaşanan hareketlenmenin de etkisiyle bu etapta ivme kazanarak artacağına inanıyoruz" dedi.  

Demirel, Akasya Acıbadem projesinin kentin merkezinde, kentin dışına çıkmadan şehir hayatının tüm güzelliklerinin yaşanabileceği bir noktada olmasının büyük bir ayrıcalık olduğunu belirtti. Köprülere ve bağlantı yollarına yakınlığı nedeniyle buradan Bağdat Caddesi'ne yürüyüşe veya Bebek'e kahvaltıya gitmek arasında hiç fark olmadığını söyledi. Akasya'nın mimari yapısıyla bir konut projesinden çok, yeni bir yaşam merkezi olduğunun altını çizen Oray Demirel, "Kısa bir süre sonra kentin çekim merkezi haline geleceğiz. Projemizde yer alan alışveriş merkezi, amfitiyatrolarımızda düzenlenecek etkinlikler ve kumsallı havuzumuz gibi farklı sosyal olanaklarımız benzersiz mimari yapımızla birleşince, Akasya Acıbadem'de yaşamanın ayrıcalığı da gözler önüne serilecek" diye konuştu.

Oray Demirel, villa yaşantısını  Akasya Göl'ün az katlı bloklarına taşıdıklarını  belirterek şunları söyledi:  "Bu etaptaki giriş katları göl ile eşit seviyede bulunduğundan göl kenarında bir villada yaşıyormuş hissi yaratıyor. Ancak biz üst katları da unutmadık ve gerçek çim döşenmiş kat bahçeleri oluşturduk. Her bloğun en üst katındaki çatı dublekslerindeki yaklaşık 70 metrekarelik teraslar ise daireye özel havuzlarla birleşerek benzersiz bir keyif yaşatacak." 
 
İstanbul'a en güzel bakış

Toplam 458 adet konuttan oluşan Akasya Göl, 3 ila11 kat arasında değişen 13 bloğun yanı sıra, 36 katlı kulesinde farklı büyüklüklerde tasarlanmış alternatifler sunuyor. 12. kattan sonra deniz manzarası bulunan ve Adalar'ı gören kulenin 35. ve 36. katlarında ise "Penthouse evler" yer alıyor.  259 metrekarelik bir konut alanını 72 metrekareye varan kat bahçeleriyle genişleten Penthaus'lar keyifli bir yaşam alanını panoramik bir şehir manzarası ile buluşturuyor.

Peyzajı su teması olan Akasya Göl etabının içinde, 300 metre boyunda, travertenlerin ve şelalelerin yer aldığı, genişliği yer yer 31 metreyi bulan bir gölet bulunuyor. 

Akasya Göl evleri yaklaşık 400 bin TL ile 3 milyon TL arasında satışa sunuluyor.Satış ve Pazarlama Koordinatörü Tolga Bıyıklıoğlu, evler her ne kadar üst gelir grubuna hitap etse de "evleri beğenen ve Akasya Acıbademli olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları sunduklarını" söylüyor.

0216 428 31 32

www.ak-asya.com
[email protected]



İlgili haber

Akasya Acıbadem Göl etabında 402 bin TL'ye! 150 konut satıldı!


Geri Dön