04 / 05 / 2024

Ordu Akkuş'a yeni PTT binası yapılacak!

Ordu Akkuş'a yeni PTT binası yapılacak!

Son 2 yılda yapılan yatırımlarla adeta şantiyeye dönen Akkuş İlçesi yeni bir yatırım için gün sayıyor. Hükümet, büyükşehir belediyesi, teşkilat ve Akkuş Belediyesi'nin uyum içerisinde çalışması ilçenin kaderini değiştiriyor.




Son 2 yılda yapılan yatırımlarla adeta şantiyeye dönen Akkuş İlçesi yeni bir yatırım için gün sayıyor. Hükümet, büyükşehir belediyesi, teşkilat ve Akkuş Belediyesi'nin uyum içerisinde çalışması ilçenin kaderini değiştiriyor. Belediye Başkanı İsa Demirci belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçeye yapılacak yatımlarla ilgili de gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor. 


Bu yatırımlardan bir yenisi olan PTT binası için ihaleye çıkıldı. 25 Ekim'de yapılacak ihale ile Akkuş İlçesi yeni bir PTT hizmet binasına kavuşacak. Yeni bina Subaşı Mahallesi'nde bulunan eski binanın yerine yapılacak. 


Akkuş'a yeni bir yatırım daha yapılmasının mutluluğunu yaşayan Belediye Başkanı İsa Demirci, "İlçemiz her açıdan gelişiyor ve kabuğunu kırıyor. Akkuş'a baktığımızda adeta şantiye görünümüne büründü, bir tarafta aile merkezi inşaatları, bir tarafta yurt binası inşaatı, bir tarafta elektrik santrali inşaatı, bir tarafta büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesinin yatımları ve son olarak da PTT binası için ihaleye çıkılması bizleri son derece memnun etti. 


Tabiri caizse bunlar buz dağının sadece görünen bir yüzü, bu yatırımların devamı gelecek. Yatımların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese Akkuşlular adına teşekkür ediyorum. Yapılacak olan yeni PTT binası modern yapısıyla ilçemize uzun süre hizmet edecek. Akkuş'umuza hayırlı olsun." dedi. 


Mir Kuzey


Geri Dön