29 / 04 / 2024

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesine yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmak için yoğun mesai harcıyor. Karapınar Mahallesi’nde inşa edilen hizmet binası toplam 3 bin 132 metrekarelik arsa alanı 1205 metrekare inşaat alanına sahip.

Ordu Belediyesi'nde yer alan habere göre Başkan Enver Yılmaz, “Karşılama alanı da bulunan proje kapsamında 6 adet gasilhane, taziye odası, morglar, idari birimler ve toplantı odası yer alıyor. Altınordu ilçemizde hayata geçirilecek yeni hizmet binamız ile cenaze hizmetlerimizin kalitesini daha da artırıyoruz” açıklamasında bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü projelerle hem kültürümüzün hem de inancımızın bir gereğini yerine getirildiğini vurgulayan Yılmaz, “Belediyecilik, doğumdan ölüme kadar vatandaşın hayatını kolaylaştıran ve onu rahat ettiren hizmetlerin genel adıdır. Cenaze sahiplerinin talep etmesi durumunda cenazenin defnedilmesiyle ilgili her türlü işlem Büyükşehir Belediyemiz tarafından yerine getirilmektedir. Cenaze defin işlemlerinde Büyükşehir Belediyemiz, cenazenin tüm malzemelerini temin ederek yıkama ve nakil işlemlerini yerine getirmekte ve bu hizmetlerden hiçbir ücret talep etmemektedir. Vatandaşlarımızın yalnızca sevinçlerini değil, üzüntülerini de hep birlikte paylaşıyoruz. Verdiğimiz her hizmet, halkımızın hayır dualarıyla birleşirse bundan büyük mutluluk ve gurur duyarız” dedi.


Geri Dön