29 / 04 / 2024

Ordu Aybastı Kültür Merkezi 18 ayda tamamlanacak!

Ordu Aybastı Kültür Merkezi 18 ayda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Aybastı Kültür Merkezi'nin 18 ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Aybastı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Aybastı Kültür Sarayının 18 ay içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Enver Yılmaz, devam eden ve planlanan projelerle ilgili de bilgiler verdi. Toplantıya katılan ilçe heyeti, Aybastı’ya yapılan yatırımlarla ilgili Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.

 

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda, 2017 ve 2018 yılında Aybastı ilçesinde yapılacak yatırımlarla ilgili bilgiler aktadan Başkan Enver Yılmaz, sivil toplum kuruluşu ve mahalle muhtarlarının istek ve önerilerini ise tek tek not aldı. Konuşmasına “Biz ortak akla ve istişareye büyük önem veriyoruz. Bu yüzden de her hafta farklı ilçelerden gelen heyetlerle bir araya gelip, sorunları ve çözüm önerilerini konuşuyoruz” diyerek başlayan Başkan Yılmaz, “Tek yumruk olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güzel Aybastı’mıza el ele gönül gönüle hep birlikte önemli eserler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 


AYBASTI KÜLTÜR MERKEZİ 18 AYDA TAMAMLANACAK

 

8.5 milyon TL maliyetinde 6 kattan oluşan kültür merkezi inşaatının devam edeceğini dile getiren Başkan Yılmaz,  “Aybastı’ya söz verdiğimiz gibi kültür merkezi takvimimizde her hangi bir sıkıntı yok. Söz verdiğimiz gibi ihalenin sözleşmemizdeki 18 ay içerisinde tamamlanarak teslim edilmesine yönelik şartnameye uyuyoruz. Aybastılı hemşehrilerimiz müsterih olsun, ilçemize yakışır bir kültür merkezi inşa ederek halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

 


Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön