27 / 04 / 2024

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

 Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.



 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 15-18 Kasım tarihleri arasında kültür mirasını koruma ve restorasyon çalışmaları kapsamında Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı.


 
FUARA 45 BELEDİYE VE 100’ÜN ÜZERİNDE FİRMA KATILDI

 

 
4 gün boyunca devam eden fuarda, kültür mirasını oluşturan eski ve yakın dönem mimari eserlerin restore edilerek korunması, işlevlendirilmesi ve geleceğe aktarılmasına yönelik proje, yatırım ve üretim yapan 45 belediye ve 100’ün üzerinde yapı restorasyon firması yerini aldı.


 
PROJELER YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na ilk kez katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yenileme ve restorasyon alanında kent genelinde tamamlanan ve planlanan projelerini sergiledi. Başta Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe Yenileme Projesi olmak üzere, Ordu’nun kültürel miraslarını restore ederek geleceğe taşıyan ve şehir estetiğine önemli katkılar sunan projeler fuarda yoğun ilgi gördü.


 
İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ PAYLAŞILDI

 

 
Yapex Fuarı süresince diğer belediyelerin yetkilileri, üniversite öğrencileri, firma temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ile bir araya gelinerek iyi uygulama örnekleri paylaşıldı, yeni fikir ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi

 


Geri Dön