28 / 04 / 2024

Ordu Stadı'nın yüzde 90'ı tamam!

Ordu Stadı'nın yüzde 90'ı tamam!

Ordu Stadı'nda inşaat çalışmaları şu an yüzde 90 oranında tamamlandı. Ordu Büyükşehir Başkanı Yılmaz, "Statta çim serilmeden önce ısıtma sistemi, sulama sistemi, kumlama, drenaj ve havalandırma gibi çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalarda da sona gelindi" dedi. 



Ordu Stadı'nda çalışmalarda sona gelinirken, stat inşaatı yüzde 90 oranında tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Anadolu Ajansı muhabirine açıklama yaptı. Başkan Enver Yılmaz, stadın genel hatlarıyla yüzde 90 oranında tamamlandığı söyledi. Yılmaz, "Stadın aylar önce tribünler, çatısı ve dış cephe kaplamaları tamamlanmıştı. Şu anda stadın ince işçilikleri sürüyor." dedi. 

Ordu Stadı nın yüzde 90 ı tamam!

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti; "Normal şartlarda bu ay içerisinde çimlerin serilmesi planlanıyordu. Ancak işin uzmanları ağustos ayında yaşanacak sıcağın çimlere zarar verebileceğini öngörerek çim serme işlemini eylül ayının ilk haftasına bıraktı." 

Ordu Stadı nın yüzde 90 ı tamam!

Çim alt yapısının tamamlanmaya çalışıldığını belirten Yılmaz, "Statta çim serilmeden önce ısıtma sistemi, sulama sistemi, kumlama, drenaj ve havalandırma gibi çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalarda da sona gelindi. Önümüzdeki günlerde Sakarya'dan sipariş edilen çimler tırlarla Ordu'ya taşınacak." dedi.

Ordu Stadı nın yüzde 90 ı tamam!

19 Eylül Stadı'nın yıkılacağını anlatan Yılmaz, yerine millet bahçesi yapılacağını da söyledi.

Ordu Stadı nın yüzde 90 ı tamam!


Geri Dön