Kent Haberleri

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.



Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı.

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kumru Belediye Başkanı Murat Günan Hatipoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek ile birlikte meydan yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

 

AKKUŞ VE KUMRU KENT MEYDANLARINA KAVUŞACAK

 

Büyükşehir Belediyesi olarak Akkuş ve Kumru ilçelerine modern kent meydanları ve yaşam alanları kazandıracaklarını söyleyen Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu; “Akkuş ilçemizde 5 bin metrekare, Kumru ilçesinde ise 3 bin 800 metrekare alan üzerine kent meydanı yapmak için çalışmalara başladık. Doğal çevre ile uyumlu, kent kimliğine ve kentsel yaşam kalitesine katkı sağlayacak kent meydanlarımızda açık ve yeşil alanlar, sentetik zeminler, çocuk oyun alanları, kuru havuz ve ışık gösterilerinin yapılabileceği alanlar olacak” dedi. Dr. Çöpoğlu, Akkuş Küçük Kertil mesire alanının da kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

 

Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu ayrıca Kumru ilçesinde restore edilen Samur Merkez Camii, hizmete açılan yarı kapalı pazar yeri ve çalışmaları devam eden Yarbaşı Parkı ile ilgili Kumru Belediye Başkanı Murat Günan Hatipoğlu’ndan bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu.



Ordu Büyükşehir Belediyesi