30 / 04 / 2024

Orhan Özcü: Yapılan bu yıkımlar, Gürsu'nun vitrinini oluşturacak makyaj çalışmalarıdır!

Orhan Özcü: Yapılan bu yıkımlar, Gürsu'nun vitrinini oluşturacak makyaj çalışmalarıdır!

Belediye Başkanı Orhan Özcü: İlçemizin tarihine ışık tutan önemli yapıları yeniden canlandırdık ve işlevsel hale getirerek hizmete açtık. Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapılan bu yıkımlar, Gürsu'nun vitrinini oluşturacak makyaj çalışmalarıdır" dedi.




Gürsu Belediyesi, ilçenin şehir kimliğini bozan ve tehlike içeren binaların yıkımını gerçekleştirerek, ilçeye vizyon kazandırma çalışmalarına hız verdi. 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 39. maddesi gereğince gerçekleştirilen yıkımlar kapsamında, Zafer Mahallesi ve İstiklal Mahallesi'nde bulunan 8 binanın daha yıkımı yapıldı. 


Gürsu'nun çağdaş kent kimliği ölçülerine göre gelişmesi için çok önemli adımlar attıklarını belirten Belediye Başkanı Orhan Özcü, "İlçemizin gelişimine yönelik önemli işler yaptık. İlçemizin geleceğine yön veren önemli projeleri hayata geçirdik. Kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda altyapı çalışmalarını başlattık. 


İlçemizin tarihine ışık tutan önemli yapıları yeniden canlandırdık ve işlevsel hale getirerek hizmete açtık. Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapılan bu yıkımlar, Gürsu'nun vitrinini oluşturacak makyaj çalışmalarıdır" dedi.


Yeni Dönem


Geri Dön