Kim Kimdir?

Orhun Kartal Kimdir?

Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal’ın mesleği nedir? Orhun Kartal hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!Ş

HUN YENİLENEBİLİR ENERJİ ÜRETİM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Orhun Kartal biyografik bilgisi...

ORHUN KARTAL KİMDİR?

Orhun Kartal, 1969 yılında Manisa’da dünyaya geldi.

ORHUN KARTAL EĞİTİM DURUMU!

Orhun Kartal, 1986 yılında Ankara Fen Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini 1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı.

‍ORHUN KARTAL İŞ DURUMU!

Orhun Kartal, müteahhitlik, inşaat, gayrimenkul ve aynı zamanda enerji alanlarında 25 yılı aşan bir yöneticilik yaptı. Girişimcilik tecrübesi de vardır. Kartal, 3 kıtada ve 7’den fazla ülkede, fazla müteahhitlik ve inşaat projesini geliştirildi. Orhun Kartal, iş alanında inşaat, enerji ve tarım sektörlerine odaklanıldı, başta güneş enerjisi olacak şekilde yenilenebilir enerji alanında önemli projelere imza attı. Diğer yandan da tarımsal üretim ve gayrimenkul yatırımlarını da sürdürüyor.

Orhun Kartal, liderlik yaptığı bütün çalışanlar ile kısıtlı bir zaman bağlamında en üst kaliteyi ve en iyi neticeleri teslim etme vizyonu ile çalışmalar yaptı. Orhun Kartal, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Kulübü’nün kurucuları içerisinde yer alıyor ve akademik yaşamından sonra da bu kulübe desteğini devam ettirmiş, çok sayıda öğrenciye burs desteği vermektedir. Depremin ardından da hasar gören konutların aynı şekilde öğrenci yurtlarının da onarım projelerinde maddi destek sağladı.

ORHUN KARTAL EVLİ Mİ, BEKAR MI?

Orhun Kartal, evlidir ve 3 çocuk babasıdır.