28 / 04 / 2024

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Orient Blue Tuzla projesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den başlıyor.



Kalamış Konut imzası ile hayata geçirilen Orient Blue Tuzla projesinde Kasım ayına özel fırsatlar sunuyor. Satış sürecinin devam ettiği proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükseliyor.

Paylaşılan detaylara göre modern mimarisi, deniz manzarası ve peyzaj alanlarıyla dikkat çeken Kalamuş Konut Orient Blue Tuzla projesinde 800 konut bulunuyor. Söz konusu proje 9 blok olarak yükseliyor

36 ay vade imkanı sağlanan Orient Blue Tuzla projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor. 

Peki toplamda 25 farklı daire planına yer verilen Kalamış Konut Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Orient Blue Tuzla projesindeki konutlar sahiplerine ne zaman teslim edilecek? Orient Blue Tuzla projesinde hangi sosyal alanlara yer veriliyor? İşte merak edilen soruların cevapları ve Kalamış Konut Orient Blue Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Orient Blue Tuzla projesi kapsamındaki 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den başlarken, 3 oda 1 salon konutların fiyatları ise 5 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kasım ayına özel olarak yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabilen Orient Blue Tuzla projesinde kalan tutar 36 ay vade ve teslim tarihine kadar ödenebiliyor.

Kalamış konut Orient Blue Tuzla projesi kapsamındaki konutların teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Orient Blue Tuzla projesinde; Fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, otopark mevcut. 

Web: https://www.orientbluetuzla.com/
Telefon: 0216 646 0 444

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Channel Park 2'de hemen teslim 3+1, 4+1 daireler! 


Geri Dön