Kent Haberleri

Orman Genel Müdürlüğü 2023 yılı personel alımında son dakika! Tarih resmen belli oldu! 54 ilde iş fırsatını kaçırmayın

Orman Genel Müdürlüğü 2023 yılı personel alımında son dakika... Tarih resmen belli oldu... 54 ilde iş fırsatını kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Orman Genel Müdürlüğü personel alımlarıyla ilgili adeta Ocak 2023 müjdesi de geldi

2023 yılına girilmesiyle birlikte iş arayanlar vatandaşların gündeminde de güncel iş ilanları yer alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Orman Genel Müdürlüğü personel alımlarıyla ilgili adeta Ocak 2023 müjdesi de geldi. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, pek çok kişinin merakla beklediği söz konusu işe alımlar dahilinde Orman Genel Müdürlüğü bünyesine tam 249 memur alımı yapılacağı açıklandı.

Orman Genel Müdürlüğü 2023 yılı personel alımında son dakika... Tarih resmen belli oldu... 54 ilde iş fırsatını kaçırmayın...

Kamupersonelinet'in aktardığı detaylara göre, Orman Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde 249 personel alımı yapacağını duyurmuş ve yaptığı bu son dakika açıklamasıyla da iş arayan pek çok kişinin de radarına girmişti. Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, mühendis kadrosu için yapılacak olan söz konusu işe alımlarda KPSS 70 puan şartı aranıyor.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İÇİN SINAV YAPILACAK MI?

İş arayan vatandaşların merakla beklediği Orman Genel Müdürlüğü personel alımı ile ilgili olarak verilen detaylara göre, KPSS puanıyla başvurularını yapan tüm adaylardan en yüksek puanlı olandan başlanarak 4 katı kadar aday sözlü ve uygulamalı sınava alınacak. Sözlü ve uygulamalı söz konusu bu sınavın ilk başlangıç tarihi 13 Şubat 2023 şeklinde duyurulurken, sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazananların da başkent Ankara'da bulunan Orman Genel Müdürlüğü Beştepe Mahallesi Söğütözü Cad. No: 8/1 06560 Yenimahalle/ANKARA adresinde sınava gireceği belirtildi. Yine verilen bilgiye göre, söz konusu sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri ve sınava katılacakları tarih ve saatleri Orman Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde duyurulacak.

Orman Genel Müdürlüğü 2023 yılı personel alımında son dakika... Tarih resmen belli oldu... 54 ilde iş fırsatını kaçırmayın...

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2023 GENEL ŞARTLARI NEDİR

a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde yer alan genel ve özel şartları taşımak,

b) Üniversitelerin Orman Mühendisliği lisans programından mezun olma şartı,

c) Sözleşmeli personel olmaya hak kazanmış olan adaylardan Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) Sağlık Raporu talep ediliyor,

d) 657 sayılı Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmaktayken; hizmet sözleşmeleri sona erenler ya da Ek-1’de yer alan sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirilmek amacıyla başvuru yapan adaylar hakkında 657 sayılı Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1. maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında bildirilen söz konusu hükümlerin uygulanacağının göz önünde bulundurulması gerekiyor. 

Merakla beklenen personel alımları ile ilgili olarak verilen detaylara göre, belirtilen bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1. maddesinin 3. ve 4. fıkralarında bildirilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları da gerçekleştirilmeyecek.

Bekçi olmak isteyenlere resmen Ocak 2023 müjdesi geldi! Bekçi alımı 2023 başvuruları başladı! Hemen bu tarihlere bakın!

Tapu sahipleri için geri sayım başladı! Bu ödemeleri yapmayanlara ceza! 

Gram altının düşeceği tarihi İslam Memiş açıkladı! Altını olanların adeta yüreğine indi! Bu tarihe aman dikkat!