İş Fırsatları

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başladı mı 2023? Orman Genel Müdürlüğü personel alımı hangi illerde yapılacak?

OGM 1128 personel alımı başladı mı, 2023 OGM personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte tüm bu soruların yanıtları!OGM personel alımları başladı

OGM 1128 personel alımına dair detaylar merakla araştırılıyor. OGM personel alımları başladı. OGM memur alımı başvurularının başlaması ile birlikte detaylar da sorgulanmaya başladı.

İşte Peki OGM 1128 personel alımına dair merak edilen ayrıntılar...

OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

OGM personel alımı başvuruları, e-Devlet sistemi üzerinde Orman Genel Müdürlüğünün Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilir.

OGM PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI?

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; OGM personel alımı için KPSS puan şartını açıkladı. OGM 1.128 personel alımı başvuruları bugün itibari ile yani 26 Ocak 2023 tarihinde başladı ve 6 Şubat 2023 tarihinde de başvurular sona erecek.

OGM PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

- 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 65 puan almış olmak gerekir,

- Yükseköğrenim kurumlarına bağlı ön lisans programlarından; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, , Avcılık ve Yaban Hayatı, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinin herhangi birinden mezun olunmalı. Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından sağlık kurulu raporu alınması gerekiyor,

- 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri bitenler ya da Ek-1'de yer alan sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirilmek üzere başvuruda bulunan kişiler için 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına dair Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulacak.

- Adaylar başvuru tarihinin son gününden itibaren genel ve özel şartlarda belirtilen şartların tamamını sağlıyor olması gerekiyor bunlara ek ilanda belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna ek olarak da herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin geçersiz olduğu yani gerçeğe aykırı belge düzenlediği ortaya çıkarsa, “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile" sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

OGM PERSONEL ALIMI HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

Vadesi geçmiş yapılandırma borcu nasıl ödenir? Vergi affı neyi kapsıyor? Vergi affı için nereye başvurulur?

Ziraat Bankası müşterileri şaştı kaldı! Ziraat Bankası’ndan anında 2 bin lira! Hesabınız varsa gidin hemen alın!