İş Fırsatları

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı kadroları belli oldu! Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı konusu iş arayanların gündeminde yer alıyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımına dair son gelişmeler!Orman Genel Müdürlüğü'nda istihdam edilmek üzere 1613 personel alımı yapılacağını duyurdu

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurularının ne zaman yapılacağı, merakla takip ediliyor. Orman Genel Müdürlüğü'nda istihdam edilmek üzere 1613 personel alımı yapılacağını duyurdu.

İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı şartları ve kadro bilgisi…

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI YAPACAĞINI AÇIKLADI!

Tarım ve Orman Bakanlığı 1613 personelin 1128'i orman muhafaza memuru, 249'u orman mühendisi, 23'ü destek personeli, 17'si orman endüstri mühendisi, 14'ü büro personeli gibi kadrolardan alım yapacağını açıkladı. Bu söz konusu 249 sözleşmeli orman mühendisi alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 15/01/2023 ile 25/01/2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

OGM PERSONEL ALIMI YAPACAK

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin açıklamasından sonra OGM'nin Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, söz konusu 1613 personelin 1128'i orman muhafaza memuru, 249'u orman mühendisi, 23'ü destek personeli, 17'si orman endüstri mühendisi, 9'u avukat, 9'u koruma ve güvenlik görevlisi, 6'sı inşaat mühendisi, 6'sı makine mühendisi, 14'ü büro personeli, 12'si harita mühendisi, 4'ü elektrik elektronik mühendisi, 3'ü tekniker, 2'si bilgisayar mühendisi ve 131'i geçici orman işçisi alacağını belirtti.

OGM PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Bankalar peş peşe açıkladı! Emeklilerin borcu harcı kalmayacak!

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! Bunu yapan yandı! 1 yıllık kirayı peşin ödemek zorunda kalmayın!

Aile destek yardımı ne zaman yatacak? Aile destek programı ocak ayı ne zaman yatacak?