28 / 04 / 2024

Orta gelirliye Dekar Asmalı Bahçeler'de 450 bin liraya bahçeli ev!

Orta gelirliye Dekar Asmalı Bahçeler'de 450 bin liraya bahçeli ev!

Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi 648 evden oluşan Dekar Asmalı Bahçeler’i 450 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Şirket, bahçeli ev konseptinin lokomotifi olmak amacında...



Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evler inşa eden Dekar DK, bu konseptine yeni projesinde de devam etti. Bugüne kadar Günışığı Evleri, Asmalı Evler ve Asmalı Sokaklar projelerini hayata geçiren Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler’i satışa sundu. İki etaptan oluşacak projenin ilk etabında 228 adet, ikinci etabında 420 adet olmak üzere toplam 648 bahçeli ev yer alacak. Projenin ilk etabının değeri 165 milyon lira, ikinci etabının değeri 450 milyon lira olacak. 

 

Bahçeli evin lokomotifi

 

Dekar Asmalı Bahçeler projesi ile daha fazla sayıda aileyi bahçeli konut sahibi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, Aksigorta’nın gerçekleştirdiği bir araştırmadan örnek vererek, “Araştırmaya katılanların yüzde 43’ü bahçeli-havuzlu ev hayal ediyor. Yüzde 20’si müstakil, yüzde 11’i köy evi, yüzde 7’si de dağ evinde yaşamak istiyor. Bahçeli ev herkesin hayali... Biz de toplumun hayalini inşa ediyoruz. Sektörde bahçeli ev konseptinin lokomotifi olmak istiyoruz” diye konuştu.

 

450 bin TL’den başlıyor

 

Proje hakkında da bilgi veren Salih Kuzu, ilk etapta yer alan 228 bahçeli evi satışa çıkardıklarını söyledi. Projede 2+1’den 5+1’e kadar 8 farklı tipte bahçeli evin yer aldığını söyleyen Kuzu, “Tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin fiyatları da 450 bin lira ile 833 bin lira arasında değişiyor. Metrekare fiyatlarımız da 3 bin 500 TL ile 4 bin 800 TL arasında değişiyor. Her evin 30 ile 300  metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor” dedi. Kuzu, eski müşterilerine yaptıkları lansman öncesi ön satışta beklentilerinin üzerinde bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade etti.


Vatan




Geri Dön