Teknoloji

Orta segmentte güçlü bir rakip: Xiaomi Redmi 12'nin çok gizli özellikleri sızdırıldı!

Xiaomi Redmi 12 modelinin bazı teknik özellikleri, tanınmış analist Kacper Skrzypek tarafından sızdırıldı. Aşağıda detaylar yer alıyor. Ünlü analist Kacper Skrzypek, Xiaomi Redmi 12 modelinin bazı teknik özelliklerini sızdırdı

Geçtiğimiz aylardaa tanıtılan Redmi 12C tanıtımı ardından gözler serinin diğer modellerine çevrildi. Ünlü analist Kacper Skrzypek, Xiaomi Redmi 12 modelinin bazı teknik özelliklerini sızdırdı.

Xiaomi Redmi 12 teknik özellikleri!

Xiaomi'nin yaklaşan Redmi 12 modeli, söylentilere göre MediaTek Helio G88 işlemcisini içerecek. İşlemci, MediaTek tarafından üretiliyor ve 12nm teknolojisi kullanılarak oluşturuluyor. İşlemci, 2 adet 2.0GHz hızında Cortex-A75 çekirdeği ve 6 adet 1.8GHz hızında Cortex-A55 çekirdeği ile birlikte Mali-G52 MC2 grafik arayüzü içeriyor.

Yeni modelin, Redmi 10 ile aynı ekran özelliklerine sahip olması bekleniyor. Redmi 10 modelinde, 6.5 inç boyutunda, 90Hz tazeleme hızına sahip FullHD Plus ekran kullanıldı.

Xiaomi, yeni modelinde 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri sunacak. Depolama kapasitesi olarak ise 128 GB ve 256 GB seçenekleri olacağı tahmin ediliyor.

Dörtlü kamera dizilimi ile tanıtılması planlanan model, 50 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 2 Megapiksel makro kamera ile donatılacak. Öz çekim kamerasının teknik özellikleri henüz bilinmiyor.

Sızdırılan bilgilere göre, cihaz 33W hızlı şarj teknolojisi ile tanıtılacak ve 5.000 mAh bataryaya sahip olacak

Xiaomi'den Android 13 güncellemesi bir cihaza daha geliyor!
Android 14 (ColorOS 14) alacak Oppo akıllı telefonlar duyuruldu!
Vivo Y36’nın teknik özellikleri ortaya çıktı!