29 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satış fiyatları! Şubat'ta satışta!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satış fiyatları! Şubat'ta satışta!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satış fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz. Şubat'ta satışa çıkacak olan Resim İstanbul Evleri Sancaktepe projesinde konutların teslimleri 30 ay sonra yapılıyor...




Resim İstanbul projesi  Ortadoğu Grup  tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe ilçesinde hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup  Resim İstanbul  satış fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Ön taleplerin toplandığı Resim İstanbul Sancaktepe projesinde konut teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde ön talep toplama süreci 25 Ocak 2014 tarihine kadar devam edecek.


81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Resim İstanbul Sancaktepe projesi 3 etap olarak inşa ediliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi toplam 1.310 adet konuttan meydana geliyor.



Ortadoğu Grup Resim İstanbul satış fiyatları!


Ortadoğu Grup Resim İstanbul satış fiyatları için Resim İstanbul satış ofisi ile 0212 210 25 25 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Sancaktepe Resim İstanbul Evleri projesinin ilk etabında 546 adet konut satışa çıkarılacak.


Resim İstanbul Sancaktepe projesi 28 blok olarak inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor.


3 bin 750 metrekaresi sosyal tesis alanı olarak ayrılan Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri projesinde bisiklet yolları, oyun parkları, yüzme havuzu, kiraz ağaçları, buhar odası, fitness center gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Web Adresi : http://www.resimistanbul.net/


projeye sor



Geri Dön