28 / 04 / 2024

Ortak hesaptan para çekilir mi? Ortak hesaba haciz gelir mi?

Ortak hesaptan para çekilir mi? Ortak hesaba haciz gelir mi?

Ortak hesaba sahip olan ya da ortak hesap açacak olan kişilerin akıllarında bazı sorular vardır. Banka hesabı konusunda sorulan soruların yanında ortak hesaba dair de soruların sayısı azımsanmayacak kadar çoktur. İşte sorular ve onların yanıtları!



ORTAK HESAP VERGİSİ NE KADAR?

Beyan edilen tutarlar üstünden yüzde 3 oranında vergi hesaplanıp beyanname verme süresi içerisinde yani 31 Mayıs 2023 tarihine kadar ödemesi yapılacaktır. Bu süre içinde ödenmeyen yüzde 3 vergiler 6183 sayılı kanuna göre gecikme zammı ile beraber takip edilecek yani ödenecektir.

Ortak hesaptan para çekilir mi? Ortak hesaba haciz gelir mi?

Peki “Ortak hesaptan para çekilir mi? Ortak hesaba haciz gelir mi?” İşte bu konuda merak edilen soruların yanıtları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön