27 / 04 / 2024

Ortunç Otel iş dünyasının gözdesi oldu!

Ortunç Otel iş dünyasının gözdesi oldu!

Cunda Adası'nda kendine özel koyda bulunan Ortunç Otel, kısa sürede iş dünyasının gözde tatil ve toplantı adresi oldu. İstanbul'dan 1.5 saatte ulaşılabilen Ortunç'un Yeşillenen Oteller sertifikası var





Şirketler çalışanlarının motivasyonunu artırmak için, toplantı ve organizasyonlarını şehir dışındaki otellerde yapmaya başladı. Cunda Adası'ndaki milli parkın içinde yer alan butik Ortunç Oteli de deniz uçağı seferlerinin başlamasıyla işadamları ve şirketlerin gözde toplantı mekânı oldu. Kendine ait koyda yer alan otel, sakin ortamı ve hizmet kalitesiyle tercih sebebi oluyor. Geceleme fiyatı oda+kahvaltı 300 liradan başlayan Ortunç'ta kullanılan sebze ve meyvelerin yine otele ait 170 dönümlük çiftlikte yetiştiriliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Tunç, otel arazisini 1960'ta  Ankara  Devlet Opera ve Balesi'nde koro sanatçılığı yaparken, henüz 23 yaşında almış. Otelde 30 standart iki kişilik, 6 standart üç kişilik ve 4 suit olmak üzere toplam 40 oda bulunuyor. 100 kişilik Bar ve Snack Restaurant ile Midilli Adası manzaralı Taraça Bar&Restaurant'la konuklara hizmet veriliyor. 


YÜZDE 90 DOLULUK 

Eşi ve oğluyla birlikte otelin işletmesini yürüttüklerini belirten Tunç, yapılan değişikliklerle otele ulaşımın kolaylaştığını söyledi. Bu sayede şirketlerin, otellerinde hem tatil hem de toplantılarını yapmaya başladıklarını vurgulayan Tunç, halen yüzde 90 dolulukla çalıştıkları bilgisini paylaştı. Otelin büyük bir bölümünün çevreye duyarlı malzemelere yenilendiğini belirten Tunç, Bureau Veritas denetimi sonucunda, Mavi Bayrak ödülü ve "Greening Hotels-Yeşillenen Oteller" sertifikasını aldıklarını ifade etti. 12 ay boyunca hizmet vermeyi hedefleyen otel, kendi elektriğini üretiyor. 


1.5 SAATTE GİDİLİYOR

Cunda Adası'ndaki Ortunç Otel, Edremit Havaalanı'na 25 dakika uzaklıkta bulunuyor. Bora Jet'in düzenli uçuşları ile otele İstanbul'dan 1.5 saatte ulaşmak mümkün. Ayrıca İstanbul'dan yeni başlayan deniz uçağı seferleri ile misafirlerin otelin iskelesine kadar gelmeleri de sağlandı.


Sabah




Geri Dön