Konut

Oryapark İstanbul'da peşin alımlara yüzde 8 indirim!

Oryataş tarafından Ümraniye Küçüksu Caddesi'nde hayata geçirilmekte olan oryataş İstanbul projesinde Yaza merhaba Kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor.

Ümraniye Küçüksu Caddesi'nde konumlandırılan Oryapark İstanbul projesinden daire alanlar 4 ay boyunca aidat ödemeyecek.Oryataş tarafından Ümraniye Küçüksu Caddesi'nde hayata geçirilmekte olan oryataş İstanbul projesinde Yaza merhaba Kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanırken peşinatsız + 3.411 lradan başlayan taksitli 120 ay kredili ödeme yapılabiliyor. Öte yandan kampanya kapamında yüzde 50 peşinat ödeyenler kalan yüzde 50'lik kısmı ise teslime kadar erteleyebiliyor.

 

Oryapark İstanbul Projesi Hakkında

 

526 dairenin yer aldığı 36 katlı iki rezidans kulesi olarak yükselen Toya Vista projesinde konutların yanı sıra ofisler, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı Crowne Plaza otel de bulunuyor. Mimari tasarımı ile beğeni toplayan Oryapark istanbul projesinde açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, premium lounge, özel yemek odaları, parti odaları, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkurları ve açık/ kapalı otopark da mevcut.

 

Yaşamın başlayacağı ilk 4 ay boyunca aidat ödenmeyecek olan Oryapark İstanbul projesinin Bebek ve Bağdat Caddesi'ne de 20 dakiaklık mesafede konumlanıyor.


Star



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Küçüksu Caddesi'ndeki konumuyla İstanbul'un ana arterlerinin üstünde, köprülere, havalimanına, toplu taşıma araçlarına çok yakın mesafede yer alan projede; tüm dairelerden panoramik bakış açısı sunan, yanı başındaki kent ormanı, 1 + 1'den 4+1'e kadar çeşitlenen daire seçenekleri sunuluyor. ORYATAŞ İnşaat, Ümraniye Küçüksu Caddesi üzerinde yer alan ve kendi arazisinde hayata geçirdiği Oryapark İstanbul projesinde kasım ayına özel bir kampanya hazırladı. Aralık 2016 olarak planlanan ve örnek daireleri ile seçme imkanı sunulan ORYAPARK Rezidans'ta, kasım ayına özel sadece yüzde 10 peşinat ve 60 aya varan sıfır faiz imkanından yararlanılabiliyor. Oryapark İstanbul, 526 dairelik, 36 kaüı iki rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı Crown Plaza Otel'den oluşuyor. 


Yeni Yüzyıl