28 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul'un yüzde 35'i satıldı!

Oryapark İstanbul'un yüzde 35'i satıldı!

Ümraniye'de Oryataş tarafından hayata geçirilen dört fonksiyonlu Oryapark İstanbul'un rezidans kulelerinde bir ay gibi kısa sürede yüzde 35 satış oranına ulaşıldı.



Rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelden oluşan Oryapark'ta 526 daire yer alıyor.Oryataş'ın hayata geçirdiği Oryapark İstanbul projesinin rezidans kulelerinde önemli bir satış başarısına imza atıldı. Buna göre, kulelerin yüzde 35'i bir aylık sürede satıldı. 


Oryapark Satış ve Pazarlama Müdürü Mevsim Erdemir, projenin yer aldığı Ümraniye'nin yeni merkezinin birçok uluslararası ve ulusal şirketin merkez ofislerine ev sahipliği yaptığını ifade ederek, yerli ve yabancı profesyonellerle üst düzey yöneticilerin Oryapark'ta daire sahibi olduklarını anlattı. 


YÜZDE 35'İ SATILDI 

Mevsim Erdemir, bölgedeki söz konusu şirketlerin yurt  dışındaki ofislerinde çalışıp da zaman zaman iş için İstanbul'a gelen çalışan ve yöneticilerinde projeden alım yaptıklarını kaydetti. Bu insanların karar vermelerinde iş için İstanbul'a geldiklerinde projenin bir parçası olan otelde konaklamalarının büyük etkisi olduğuna değinen Erdemir, "Henüz Nisan ayında lansmanımızı gerçekleştirmemize rağmen, 526 dairelik projemizde yüzde 35'lik bir satış grafiği yakaladık. Daha önce otelimizde konaklayan ve bölgedeki ofislerde çalışan yerli ve yabancı yöneticiler, çalışanlar şimdi projemizden ev sahibi oluyor" diye konuştu. 


AÇIĞI GÖRDÜ YATIRIMI YAPTI 

Erdemir, Oryapark projesinin hayata geçirildiği bölgede 20 bin beyaz yakalı bulunduğuna dikkat çekerek, "Bölgede çok sınırlı sayıda oturuma yönelik, büyük metrekareli konut projesi yer alıyor. Bu açığı görerek yatırıma karar verildi. Satış başarımız doğru bir proje geliştirdiğimiz gösteriyor" dedi. 

Metrekaresi 5 bin 200 lira Oryapark'ta rezidanslann metrekaresi lansmana özel 5 bin 200 liradan başlıyor. Proje için anlaşmalı bankalardan uygun şartlarda faizle kredi alınabiliyor. Aynca 2016 yıl sonuna kadar sıfır faizle şirket vadesi avantajı sunuluyor.

 

Premıum Alışveriş Caddesi Oryapark İstanbul'da, 20 seçkin markayı barındıran alışveriş caddesi de yer alıyor. ' Burada marketten kuaföre, cafelerden eczaneye kadar farklı alanlarda pek çok mağazanın yanı sıra bir de açık otopark bulunuyor. ilk 4 ay aidat ödemek yok! Oryataş'ta birçok sosyal alan mevcut. Bunlar arasında; yüzme havuzu, fitness center, sauna, kids club, club lounge ve home theatre bulunuyor. Ayrıca, yaşamın başlayacağı ilk dört ay boyunca da sakinlerden aidat alınmayacak. 

leed sertifikalı ofis katları Projenin 27 katlı ofis kulesi; 25 ofis katı, lobi ve restoran alanından oluşuyor. Katlarda 9 asansör, açılabilir pencere sistemi, yangın merpeni gibi özellikler bulunuyor. Çevre dostu ofisler LEED Gold sertifikasına sahip. 


Posta


Geri Dön