Genel

Osmanbey Konakları İzmir ’de 950 bin TL! Son 3 villa!

İzmir Narlıdere ’de yapım süreci tamamlanan Osmanbey Konakları projesinde altı ay önce yaşam başladı. Konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. Projede satışı devam eden son 3 adet 5 oda 2 salon villa kaldı. Fiyatları 950 bin TL ’den başlıyor …

Osmanbey Konakları projesi İzmir Narlıdere 'de inşa edildi. Projeyi Bahadır İnşaat hayata geçirdi. Osmanbey Konakları 'nda villaların büyüklükleri 213 ile 400 metrekare arasında.

Osmanbey Konakları projesinde üç adet 5 oda 2 salon villa kaldı. Fiyatları 950 bin TL 'den başlıyor. Garanti Bankası 'ndan 20 yıla kadar kredi kullanılabiliyor.

Osmanbey Konakları projesi butik bir proje olma özelliğine sahip. Osmanbey Konakları 'nda villa sayısı 16 ile sınırlı. 12 dönüm alana inşa edilen Osmanbey Konakları projesinin inşaat alanı ise 17 dönüm olarak belirlendi.

Osmanbey Konakları projesinde villaların her birinin kuruldukları alan 800 metrekare büyüklüğünde. Her konakta alarm ünitesinin bulunduğu Osanbey Konakları'nda her konak için özel ve genel otopark da yer alıyor.

Projenin ortak alanlarında ise geniş park alanı ve çocuk oyun parkı, özel peyzaj ve aydınlatma sistemi, yüzme havuzu, basketbol sahaları, barbekü terasları, fitness salonu, 24 saat kameralı güvenlik sistemi bulunuyor. Akıllı ev teknolojisi kullanılarak dizayn edilen villalarda parmak izi okumalı çelik kapı, her villada şömine, bahçe katında barbekü yer alıyor.

www.osmanbeykonaklari.com

info@bahadirinsaat.net
 
0232 234 60 19

Projeden görüntüler için tıklayınız...


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com