Kent Haberleri

Osmancık Belediyesi faaliyet bülteni çıkardı!

Osmancık Belediyesi 2014 Faaliyet Bülteni başlığı altında "Osmancık'ı Geleceğe Hazırlıyoruz" sloganıyla bir faaliyet bülteni çıkardı.

Osmancık Belediyesi 2014 Faaliyet Bülteni başlığı altında "Osmancık'ı Geleceğe Hazırlıyoruz" sloganıyla bir faaliyet bülteni çıkardı. Belediye tarafından hazırlanan ve Çorum'da basımı gerçekleştirilen bültenin imtiyaz sahibi Osmancık Belediyesi adına belediye başkanı Hamza Karataş. Genel Koordinatör Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Işık. bültenin edıtoru Emrah Akıllı ve 38 sayfadan oluşuyor. 

2014 Faaliyet Bülteni başiiğı altında "Osmancık'ı Geleceğe Hazırlıyoruz" sloganryla çıkarılan bültenin sunuş bölümünde belediye başkanı Hamza Karataş 'Şehrimizi Geleceğe Hazırlıyoruz " dedi. 

Başkan Karataş sunuş bölümünde. "Göreve başladığımız günden bu güne şehrimizin ihtiyaçları ve hailemizin talepleri doğrultusunda ilçemizi geleceğe hazırlayan projeleri gerçekleştirmek ıç»n yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 

Gerde bıraktığımız 2014 yık; ilçemizin geleceğe sağlam temlerle hazırlanması açısından altın bir yrf oldu. Şehrimizin temel meselelerine yönelik projeleri n ihale süreci tamamlandı. 

Osmancık'ı adan adım gelişmiş bir şehre dönüştürecek yatırımlar ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her projeyle Osmancik2ın 50 yılık geleceğini şekillendinyoruz. 

Önümüzdeki süreçte. Dereboğazı Içmesuyu Goletı tamamlanarak şehrimizin tarihi içme suyu problemi çözülmüş olacak. Kentin tamamın imar planı yapılarak düzenb şehirleşmenin temeli atılacak. Kentsel dönüşüm ile şehrimiz yenilenecek. Organize Sanayi Bölgesi güçlü bir ekonomin temelim oluşturacak. Doğalgazın gelmesi ile Osmancık hava kirliliğinden arındırılmış olacak. İlçemizi çok güzel günler bekliyor. 

Şehrimizi geleceğe taşıyacak projeleri halkınızın desteği ile başaracağız. Daha yaşanabilir b;r Osmancık için desteklerini esirgemeyen siz değerli hemşerierimize teşekkür ediyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum' dedi. Yapılan çalışmalara ait görsellerle süslenen bülten oldukça renkli. 38 sayfadan oluşan faaliyet bülteninin ön kapağında 12 adet görsel, arka kapağında 15 görsel ıçenğinde ise 103 adet olmak üzere toplamda 130 adet fotoğraf kullanılmış. 

Bültenin ik bölümünde 2014 yılı içerisinde 9 ayfak faaliyet döneminde yapılan alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verildi. 

Verilen bilgilerde 2014 yılı içersinde 30 km asfalt. 25 km içme suyu hattı. 2 adet içme suyu deposu. 20 bin m2 parke taşı. 

15 bin metre bordur. 5 bm metre yağmur suyu hattı. 2 bin m:' kaldırım yapıldığı belirtildi. Yine 2014 yılında 9 ayltk faaliyet döneminde 5 bm. 3 bin 500 ve 4 bin metre kare büyüklüğünde 3 adet otopark yapıldığı ve ilçeye güzellik katmak adına mevsim ççeklen dikildiği, yeşil alanların düzenli olarak bakımdan geçirildiği, ilçe halkının sağlığının korunmasına yöneik gıda üretimi yapan işyerlerinin gıda mühendisleri tarafından duzemli olarak denetlendiği de belirtildi. Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Hıdrellez Şenliği. Ramazan etkinliği ve Pirinç Festivali'nin yaptığı belirtilen bültende 'Osmancık'ı Geleceğe Hazırlıyoruz" başlığı altında ilçede yapılması planlanan 9 ayn projeye de yor verildi. 



Ketn Haber