27 / 04 / 2024

Osmangazi Ramazan Etkinlikleri Hamitler TOKİ Konutları'nda başladı!

Osmangazi Ramazan Etkinlikleri Hamitler TOKİ Konutları'nda başladı!

Osmangazi'nin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen gösteriler ile eski ramazan ruhunu yaşatan eğlenceler, bu yıl Hamitler TOKİ Konutlarından başladı. Programda ilk olarak Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri, birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.





Osmangazi'nin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen gösteriler ile eski ramazan ruhunu yaşatan eğlenceler, bu yıl Hamitler  TOKİ  Konutlarından başladı. Programda ilk olarak Osmangazi Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri, birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Ramazanın bereketini, manevi atmosferini ve kültürel zenginliğini teneffüs etmek isteyen vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri eğlence programı, illüzyon gösterisi ile devam ederken, ünlü illüzyonist Abduri hünerlerini sergiledi. 

Ramazan gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen ve 7'den 70 e herkesin ilgi gösterdiği gölge oyunu Karagöz ile Hacivat gösterisi de eğlencelerdeki yerini aldı. 

Osmangazi Belediye Tiyatrosu üyeleri tarafından sahnelenen Karagöz ile Hacivat gösterisi, küçükler kadar büyükler tarafından da neşeyle izlendi. 


A Gazete


Geri Dön