Genel

Osmangazi'de çıkmaz sokaklar cadde oluyor!

Osmangazi Belediyesi, bir çıkmaz sokak görünümündeki Kocasinan Caddesi'ni, yeni düzenlemelerle 15 metrelik genişliğe kavuşturdu. Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu çalışmaların yürütülen kentsel dönüşümün bir parçası olduğunu söyledi...

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki dar ve çıkmaz sokakların açılması ile ilgili yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Mevcut haliyle bir çıkmaz sokak görünümündeki Kocasinan Caddesi, yapılan yeni düzenlemenin ardından 15 metrelik genişliğe kavuştu. 


Çıkmaz sokakları açarak kente nefes aldırdıklarını, bu çalışmaların aynı zamanda ilçede yürütülen kentsel dönüşümün bir parçası olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Dündar, "Osmangazi'de bu güne kadar 70'in üzerinde çıkmaz sokak açtık. Açtığımız çıkmaz sokakların tamamına yakınını, kamulaştırma sonucu elde edilen alanlar oluşturuyor. Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirdiğimiz çevre düzenleme çalışmaları kapsamında genişletilen yol ile hem okul çevresi düzenlenmiş oldu, hem de yıllardır ulaşım sıkıntısı yaşanan 2. Kulluk Sokak'taki bu sıkıntı ortadan kalkmış oldu" dedi. 


Olay Bursa