29 / 04 / 2024

Google Pixel Tablet'in özellikleri nedir?

Google Pixel Tablet'in özellikleri nedir?

Teknoloji alanında devleşen isim Google, kısa zaman evvel tertiplemiş olduğu I/O 2023 konferansında Google Pixel Tablet modelini ilan etti. Peki, sızıntılarla devamlı gündeme gelen bu tablet modeli kullanıcılarına hangi özellikleri sunuyor?



 

Her halükarda, Pixel Tablet, bir yuva aksesuarı dahil bu fiyat etiketiyle, temel 128 GB model için ABD'de 499 ABD dolarından, Birleşik Krallık'ta 599 sterlinden, seçili diğer Avrupa bölgelerinde 679 avrodan ve Kanada'da 699 ABD dolarından başlayan fiyatlarla başlar. Kayrak, yuva olmadan kullanılamaz.

Google Pixel Tablet in özellikleri nedir?

Bağlantı birimi, tablette yerleşik olanlardan daha güçlü hoparlörler sunarken Pixel Tablet'i şarj etmenize olanak tanır. Aslında, Pixel Tablet'in kenetlenmesi sözde Hub Modu'nu etkinleştirir. Bu mod, dijital fotoğraf çerçevesi işlevi, önce tabletin kilidini açmadan Google Asistan'ı kullanma yeteneği ve akıllı ev kontrolleri için kalıcı bir ana panel gibi özellikler sunar . Düzgün bir dokunuşla, telefonunuzdan bağlı tablete içerik aktarabilirsiniz, ancak yuvadan çıkarıldığında tablete değil.

ağlantı birimi, tablette yerleşik olanlardan daha güçlü hoparlörler sunarken Pixel Tablet'i şarj etmenize olanak tanır. Aslındac

Google Pixel Tablet Fiyatı Ne Kadar?

İlan edilen bilgiler ışığında Google Pixel Tablet'in 8 GB RAM ve 128 GB hafıza genişliğine sahip sürümünün ücreti 499 dolar olacak. 256GB depolama alanına sahip olan model ise 599 dolar ücret etiketiyle satışa çıkacak. 


Geri Dön