04 / 05 / 2024

Osmanlı Yapı'dan Huzur Sitesi Projesi'nde 138 bin TL'ye 2+1!

Osmanlı Yapı'dan Huzur Sitesi Projesi'nde 138 bin TL'ye 2+1!

Huzur Sitesi toplam 64 daireden meydana geliyor. Projede yer alan konutların fiyatları 138 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimleri 2011 yılının Kasım ayında yapılacak ve projede yaşam başlayacak



Huzur Sitesi toplam 64 daireden meydana geliyor. Projenin yüzde 80i yeşil alan olarak ayrılıyor. 5 bin metrekare alana inşa edilen Huzur Sitesi'nin inşaat alanı 11 bin metrekare. Kaba inşaatı biten projenin temeli 4 ay önce atılmıştı. Konut teslimleri 2011 yılının Kasım ayında yapılacak ve projede yaşam başlayacak.

Proje kapsamında yer alan 95 metrekarelik 2+1 konutlar 138 bin TL ile 170 bin TL arasında değişen fiyatlara ve 130 metrekarelik 3+1 konutlar 208 bin TL ile 230 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje kapsamında yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunuyor. 30 aya kadar da sıfır faizle vadelendirme yapılıyor.

Huzur Sitesi İstanbul'un yükselen değeri yeni yaşam ve yatırım merkezi Kurtköy Pendik'in en değerli bölgesinde AGS Grup İnşaatın ortak olduğu Osmanlı Yapı İnşaat tarafından yapılıyor.

Formula 1 pistine yakın olan projenin çevresi alışveriş merkezleri ile donatılmış durumda. Carrefoursa, Metro, Media Markt, Pratiker ve Real, Grandhouse, Pendik Park Outlet alışveriş merkezlerine çok yakın olan proje Viaport, Neomarina ve Pendorya alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede. Sabiha Gökçen 3 dakika, E5 ve E6 bağlantı yollarına 5 dakikada ulaşım sağlanıyor ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada bulunuyor.


Genel özellikler

daireye telefon hattı, uydu tesisatı
bina giriş ve basamakları mermer
daire dış kapıları çelik kapı
binalarda pissu giderleri tse marka
elektirik tesisatları tse marka
daireler arası görüşülebilen görüntülü diafon sitemi (güvenlik bağlantılı)
kapıcı dairesine bağlı görüntülü diafon sistemi
tse markalı doğalgaz tesisatı ve petekler
merdivenlerde fotoselli aydınlatma sistemi
yangın alarm sistemi
yangın merdiveni
basketbol sahası etrafı çevrili
posta kutusu
depo
kapalı otoparkta aydınlatma ve havalandırma

Site özellikleri
kapalı otopark
jeneratör (ortak alanlar)
dinlenme alanları
çocuk oyun alanları
güvenlik
projeye uygun olarak yapısal ve bitkisel peyzaj düzenlenmesi
basket oyun sahası
yürüyüş parkuru

0216 307 08 10

http://www.agsgrupinsaat.com/



Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön