İş Fırsatları

ÖSYM resmen duyurdu! 30 sözleşmeli personel alınacak! Başvurular bugün başladı! Acele edin!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 30 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Peki ÖSYM memur alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte ayrıntılar..  ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ÖSYM, sözleşmeli 5 büro personeli, 15 destek personeli, 10 koruma ve güvenlik görevlisi personeli alımı yapacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), tarafından toplamda 30 sözleşmeli personel istihdam edileceğ açıklandı. 

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ÖSYM, sözleşmeli 5 büro personeli, 15 destek personeli, 10 koruma ve güvenlik görevlisi personeli alımı yapacak. 

Peki başvurular nereden yapılacak? ÖSYM memur alımı başvuruları nasıl yapılır? ÖSYM memur alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte başvuru şartları.

ÖSYM MEMUR ALIMI BAŞVURULARI NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

ÖSYM tarafından açıklanan ilanlara başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını e-Devlet uygulamasında ÖSYM-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ile Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapmaları gerekiyor.

Peki başvurular ne zaman başladı? ÖSYM memur alımı başvuruların son gün ne zaman? İşte ayrıntılar...

ÖSYM MEMUR ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ÖSYM tarafından açıklanan alımlar içn başvuru yapmak isteyen binlerce kişi başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor. Başvurular bugünden itibaren 4 Mayıs'a kadar alınacak.

Posta yolu ile veya şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.