30 / 04 / 2024

ÖSYM'nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

ÖSYM'nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

Yılın ilk çeyreğinde 2 milyar lira kâr açıklayan Halkbank, ÖSYM'nin yaptığı KPSS şartı aranmaksızın eleman alımı yapacağını açıkladı. Halkbank alacağı personelleri nasıl işe alacağını ayrıntılarını duyurdu. Başvuru tarihleri ve başvuru için gereken bilgiler açıklandı. İşte detaylar..



Halkbank, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere ÖSYM'nin yaptığı KPSS sınavı puanına bakılmaksızın 150 memur alımı yapacak. İş başvurusunda bulunmak isteyenler, Halkbank personel alım başvuru tarihlerini ve şartlarını araştıryor.

Bir kamu bankası olan Halkbank personel alımları ne zaman başladı, ne zaman bitecek? Halkbank KPSS puanına bakmadan hangi bölümlerde işe alım yapacak, Halkbank iş başvuru şartları nedir belli oldu.

Halkbank aktif büyüklüğünü geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 39,3 artırarak 965,3 milyar liraya taşıdı. Oldukça dinamik bir yapıya sahip olan banka bankanın finansal hedefleri doğrultusunda büyümesine devam etmek için yeni personelleri kurum bünyesinde görevlendirecek.

Halkbank personel alım ilanı başvuru tarihleri ve işe alım şartları belli oldu.

İşte detaylar...

ÖSYM nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön