Ekonomi

ÖSYM'nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

Yılın ilk çeyreğinde 2 milyar lira kâr açıklayan Halkbank, ÖSYM'nin yaptığı KPSS şartı aranmaksızın eleman alımı yapacağını açıkladı. Halkbank alacağı personelleri nasıl işe alacağını ayrıntılarını duyurdu. Başvuru tarihleri ve başvuru için gereken bilgiler açıklandı. İşte detaylar..İş başvurusunda bulunmak isteyenler, Halkbank personel alım başvuru tarihlerini ve şartlarını araştıryor

Halkbank, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere ÖSYM'nin yaptığı KPSS sınavı puanına bakılmaksızın 150 memur alımı yapacak. İş başvurusunda bulunmak isteyenler, Halkbank personel alım başvuru tarihlerini ve şartlarını araştıryor.

Bir kamu bankası olan Halkbank personel alımları ne zaman başladı, ne zaman bitecek? Halkbank KPSS puanına bakmadan hangi bölümlerde işe alım yapacak, Halkbank iş başvuru şartları nedir belli oldu.

Halkbank aktif büyüklüğünü geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 39,3 artırarak 965,3 milyar liraya taşıdı. Oldukça dinamik bir yapıya sahip olan banka bankanın finansal hedefleri doğrultusunda büyümesine devam etmek için yeni personelleri kurum bünyesinde görevlendirecek.

Halkbank personel alım ilanı başvuru tarihleri ve işe alım şartları belli oldu.

İşte detaylar...

 


 

HALKBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Halkbank personel alımı sınav başvuruları, 06 Mayıs 2022 – 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

HALKBANK PERSONEL BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, https://sinav.yildiz.edu.tr/ halkbank adresinden yapılacak; şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. "Sınav Başvuru Formu" aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak ve son 6 ay içerisinde çekilmiş JPEG formatında vesikalık fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecektir. Fotoğrafı bulunmayan veya belirtilen özellikleri taşımayan fotoğrafla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

HALKBANK PERSONEL BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Halkbank personel başvuru ücreti 150 TL olarak belirlenmiştir. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek bedel, Yıldız Teknik Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankamız nezdindeki hesabına sınav başvurusundan önce yatırılacaktır. Sınav ücretini yatırdıktan 1 saat sonra sınav başvurusu yapılabilir. Ancak kredi/banka kartıyla yapılacak ödemeler başvuru esnasında gerçekleştirilebilir.

Sınav ücret ödemeleri, 06 Mayıs 2022 Cuma günü saat 09.00'dan, 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 17.00'ye kadar, sınav başvurusu esnasında https://sinav.yildiz.edu.tr/halkbank web sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile veya Bankamız gişe ve internet şube kanalları üzerinden gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir. Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubeleri ve internet bankacılığı aracılığıyla adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırılacaktır.

Başvurusunu tamamlayan ancak sınava girmeyen adayların yatırdıkları ücretler iade edilmeyecektir. Başvurusu kabul edilen adaylar, sınav yeri ve saatini bildiren sınav giriş belgesini; 13 Haziran 2022 – 25 Haziran 2022 tarihleri arasında https://sinav.yildiz.edu.tr/halkbank adresinden "T.C. Kimlik Numarası" ve "Aday Şifresi" girerek alabilecek.

HALKBANK PERSONEL ALIMI SINAVI HANGİ ŞEHİRLERDE YAPILACAK?

25 Haziran 2022 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon illerinde Halkbank'ın ilan edeceği lokasyonlarda gerçekleştirilecektir. Aday başvuruları yeterli sayıya ulaşmadığı takdirde veya illere ayrılan kontenjanın üstünde başvuru olması halinde Banka, adayları belirlediği uygun sınav merkezlerine davet etme hakkını saklı tutuyor.

 Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, bankanın yeni dönem vizyonu için yaptığı açıklamada, "Genç, Cesur, Usta, Tekno, Halk ve Esnaf Girişimci Kredileri ile üniversite mezunu genç girişimcilerden, kendi işini kurmak isteyen deneyimli profesyonellere dek; farklı eğitim, tecrübe ve yaştaki girişimcilerin finansmana erişimini kolaylaştırmayı hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.