11 / 05 / 2024

Otello Dış Ticaret Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Otello Dış Ticaret Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıkahya tarafından kuruldu.



Otello Dış Ticaret Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıkahya tarafından kuruldu.


Otello Dış Ticaret Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1. Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a) Her türlü tekstil hammaddesi, her türlü iplik ve elyafı ile tekstil ve hazır giyim ve triko ürünlerinin, dokumaya ve örmeye elverişli maddeler ile bunlardan mamul eşyanın, her türlü tekstil, triko, giyim ve konfeksiyon yan sanayi ürünlerinin ve bunlardan mamul süs ve aksesuar eşyasının, tekstil ve hazır giyimde kullanılan makinelerinin alım ve satımını, ithalat ve ihracatını, reeksport ve pazarlamasını, fizibilite çalışmalarını ve müşavirliklerini, temsilciliklerini yapabilir, yaptırabilir. b) Her türlü otel ekip ve ekipmanlarının imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c) Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, altyapı ve üst yapı işleri, hastane, otel köprü yapmak. d) Ulusal ve uluslar arası sanatsal organizasyonlar düzenlemek, bu alanlarda etkinliklerde bulunmak. e) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaat edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir. f) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka , hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların k

Adres:Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad.No:26/3 ÜMRANİYE


Geri Dön