Ekonomi

Otomatik ödeme talimatıyla bunları ödeyene bakın kaç TL hediye verilecek! Bu kampanya kaçmaz!

Türkiye’nin önde gelen banka isimlerinden olan o banka, tüm müşterilerine yönelik özel bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında, eski ve yeni müşteri ayrımı yapmaksızın, tüm banka müşterileri fatura ödemeleri için geri ödeme alacak. İşte detaylar...Kampanya kapsamında, müşterilerin bankadan verdiği her yeni otomatik ödeme talimatı için 100 TL puan hediye edilecek


Yapı Kredi otomatik ödeme kampanyasının detayları

Yapı Kredi Bankası, mart ayına özel olarak otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine yönelik kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya kapsamında, müşterilerin bankadan verdiği her yeni otomatik ödeme talimatı için 100 TL puan hediye edilecek. 

Ayrıca, müşterilerin kredi kartından verdiği her yeni 3 talimat için ekstra 50 TL puan kazanabilecekleri belirtildi. Toplamda 3 yeni otomatik ödeme talimatı veya HGS talimatı veren müşteriler, 150 TL puan kazanma fırsatı yakalayacaklar. Kampanyadan fatura ödemeleri, telefon, internet, su gibi farklı kategorilerde otomatik ödeme talimatı veren tüm müşteriler yararlanabilecek.

 

Yapı Kredi mart kampanyası detayları

Yapı Kredi, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya duyurusu yaptı.
11 Mart - 10 Nisan 2023 tarihleri arasında, müşteriler 3 yeni talimat vererek 100 TL puan kazanabilirler.
Kampanya kapsamında kredi kartlarından verilen her 3 yeni otomatik ödeme talimatı için toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacaktır.

Kampanyaya katılmak için, "TALIMAT" yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı 4470'e SMS ile göndermeniz gerekmektedir. Sisteme kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.

Kampanya, sadece yeni tanımlanacak fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir ve talimatlar kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca geçerli olmalıdır.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Mayıs 2023 tarihinde kredi kartına veya banka kartına yansıtılacaktır. Puanların yansıtılması için en fazla 2 iş günü sürebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için, ödüllendirme tarihinde en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartınızın olması gerekmektedir.

Acil nakite ihtiyacınız varsa Akbank imdadınıza yetişiyor! Verdiği parayı duyunca aklınız yerinde çıkacak!

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek hangi banka veriyor?

Öğrencilere sevindiren haber o bankadan geldi! Başvurana 400 TL verilecek!