28 / 04 / 2024

Otomobil alacaklara 350 Bin TL taşıt kredisi imkanı!

Otomobil alacaklara 350 Bin TL taşıt kredisi imkanı!

Otomobil satın almak isteyen vatandaşlar taşıt kredisi imkanlarını sürekli araştırıyorlar. Buna göre, 350.000 Türk Lirası taşıt kredisi Halkbank’tan kaç TL taksit ile veriliyor?



Otomobil satın almak isteyen kişiler bütçe eksikliklerini bankalardan taşıt kredisi çekerek tamalayabiliyorlar. Fakat kredi piyasasında yaşanan büyük belirsizlikten ötürü taşıt kredisi çekilecek olan bankanın iyice araştırıldıktan sonra seçilmesi lazım. Bu süreçte, kredi faizleri yüksek seviyelerde bulunurken daha makul kampanyalar da tercih ediliyor. Halkbank da taşıt kredisi kampanyası ile çok sayıda müşterinin istedikleri otomobilleri satın almalarına yardımcı oluyor.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI AÇIKLANDI

Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyası ile alınacak olan taşıt finansmanı araç satın almanın en kolay yollarından birisi olmaktadıri. Bu şekilde taşıt kredisi alan müşteriler kendilerine sağlanan imkan ile otomobil sahibi olabiliyorlar. Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyasının koşulları açıklandı.

Halkbank müşterileri 48 aya kadar vade ile taşıt kredisi kullanabiliyorlar. Buna göre, otomobilin fiyatı değiştikçe taşıt kredisi vadesi de değişebilmektedir. Bunun yanında kullanılabilecek taşıt kredisinin üst limiti de araç fiyatı yükseldikçe farklı bir hesaplama ile düşebiliyor. 48 ay vade ile en fazla 280.000 Türk Lirası taşıt kredisi çekilebilirken 36 ay vade en fazla 400.000 Türk Lirası taşıt kredisi verilebiliyor. Bu uygulama Halkbank özelinde yapılmıyor. Tüm bankalar BDDK’nın talimatlarına uyarak müşterilere taşıt kredisi kullandırıyorlar.

Otomobil alacaklara 350 Bin TL taşıt kredisi imkanı!

Yapılan açıklamada, Halkbank hem sıfır otomobillere hem de ikinci el araçlara taşıt kredisi imkanı sunuyor.  Fakat ikinci el araçlarda yüksek yaşa sahip olan araçlar taşıt kredisi kapsamında değerlendirilmiyorlar. 5 yaş üstü otomobillere sadece Halkbank’ta değil diğer bankalarda da taşıt kredisi çekmek oldukça zor bir durum oluyor. 

Halkbank müşterinin satın alacağı otomobil üzerinde rehin tesis işlemi yaparak verdiği krediyi güvence altına alıyor ve böylece müşteri taşıt kredisi borcu bitene kadar otomobili bankadan habersiz de satış yapamıyor. Kredi borcu bittiğinde de bankanın herhangi bir hakkı kalmamış oluyor.  Bu sistem ile beraber müşterilerden taşıt kredisi çekerken ek teminat veya kefil göstermeleri istenmiyor.

Halkbank taşıt kredisi aylık faiz oranı da yüzde 3,95 olarak belirtildi.  36 ay vadeli 350.000 TL taşıt kredisi çekilmesi durumunda müşteriler kredi vadesi süresince her ay 21.520 TL kredi taksiti ödüyorlar. Öte yandan kullanılan bu kredinin toplam maliyeti de 774 Bin TL'yi bulmaktadır. 

Faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat'ta yapılacak! Yeni evlenecek gençler şimdi detaylara bakın! 

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

htiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...


Geri Dön