Ekonomi

Otomobil alacakların beklediği fırsat ayaklarına geldi! 3 banka faizleri öyle bir indirdi ki!

Otomobil alacakların beklediği fırsat geldi. 3 banka faizlerini beklenmedik şekilde düşürdü. İşte detaylar!Yeni yılın gelmesiyle de bankaların taşıt kredisi belli oldu

Otomobil piyasasında yaşanan yükselişten sonra otomobil sahibi olmak isteyenler bankaların kredi kampanyalarını takip etmeye başladı. Yeni yılın gelmesiyle de bankaların taşıt kredisi belli oldu.

İşte haberin detayları…

Son zamanlarda pandeminin etkisiyle otomobil sektöründe yaşanan küresel çip krizi, hammadde ve tedarik sorunları derken bir yandan da artan enflasyon, dolar kurunda yaşanan hareketlilik ve yüksek vergi oranları otomobil fiyatlarını arşa çıkardı. Otomobil fiyatlarının artması ile birlikte araç satın almak isteyen vatandaşlar, uygun finansmanları araştırmaya koyuldu. Bankacılık sektörünün liderleri arasında bulunan birçok banka 2023 yılı taşıt kredisi faiz oranlarında güncellemeye gitti.

YAPI KREDİ ÇOK İDDİALI!

Yapı Kredi Bankası, en uygun taşıt kredisi faiz oranları ile öne çıkıyor. Banka bireysel ve ticari taşıt kredilerinde oranlarını güncelledi. İkinci el taşıt kredilerinde de 10 yaşa kadar olan araçlar için de kredi veren Yapı Kredi, 150.000 TL bireysel sıfır ve ikinci el taşıt kredilerinde yüzde 2,49 faiz oranları ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Ticari taşıt kredilerinde de sıfır ve ikinci el araçlar için taşıt kredisi faiz oranları ise yüzde 1,42 olduğu belirtildi. Avantajlı faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleriyle kullandırılacak kredi çerçevesinde uygun geri ödeme seçenekleri de sunulmaktadır.

AKBANK'TAN 48 AYA KADAR VADE İMKANI!

Akbank’ın sıfır km ve ikinci el taşıt satın alımlarında geçerli olmak üzere avantajlı faiz oranlarıyla kredi fırsatları sürüyor. Örnek ödeme tablosunda yer alan bilgilere göre yüzde 1,89 faiz imkanlarının yer aldığı kredi kampanyası kapsamında 48 aya kadar vade ve uygun geri ödeme seçenekleri bulunmaktadır.

VAKIFBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

 Sıfır kilometre ya da 2. el taşıt satın alımları için Vakıfbank tarafından avantajlı kredi seçenekleri sunuluyor. 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanarak taşıt kredisinden yararlanacak vatandaşların 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli olarak ve yüzde 1,59 faiz oranları ile kredi kullandırılır. Aylık düşük taksit oranları ile Vakıfbank’tan taşıt kredisi fırsatları devam ediyor.

Ankara'da ulaşım ücreti ne kadar? Ankara’da ulaşım ne kadar oldu? AnkaraKart tam basım ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan beklenen EYT açıklaması! Milyonlarca EYT’li bunu bekliyordu!