Otomobil

Otomobil tutkunları Santa Fe Hibrit’le geleceği yeniden kuruyor! İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Otomobil tutkunları Santa Fe Hibrit’le geleceği yeniden kurmanın peşinde. İşte 12 Şubat 2023 Santa Fe Hibrit fiyat listesi… Daha yüksek güç sunan özel bir hibrit sistemle donatılan araç yeniden konumlandırılan batarya alanı sayesinde, ikinci sıra diz mesafesinde ve bagaj alanında daha fazla yer açılmasıyla dikkat çekiyor

SUV modelleri, onlara özel hibrit sistemler gerektirmekte bu nedenle Santa FE Hibrit, optimum sürüş ve fren performansının yanı sıra yüksek yakıt verimliliği ile öne çıkıyor. Daha yüksek güç sunan özel bir hibrit sistemle donatılan araç yeniden konumlandırılan batarya alanı sayesinde, ikinci sıra diz mesafesinde ve bagaj alanında daha fazla yer açılmasıyla dikkat çekiyor.

Hibrit araç SANTA FE, bir SUV modeli olarak optimum hibrit performansı elde etmek için, elektrikli motorun çıkış gücünü ve performansını artıran özel bir TMED’le geliyor. TMED Şanzımana Entegre Elektrikli Cihaz olarak görev alıyor. Geleceğe yakışan ihtişam: “O, bugünün seçenekleri beklentilerinizi karşılamadığında size, geleceği tüm ihtişamıyla sunmak için doğdu” sloganıyla çıkan araç zamanın ötesinde tasarımı, hibrit teknolojisine sahip 1.6L turbo motoru ve ileri teknolojiye sahip donanımlarıyla ön planda olduğu görülüyor. Santa FE Hibrit’te bugünün değil, geleceğin prestij anlayışını şekillendiren bir araç.

Otomobil tutkunları Santa Fe Hibrit’le geleceği yeniden kuruyor! İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Ayrıcalıkların yeni çağı: Santa FE Hibrit’in gözle görünen ve görünmeyen tüm detayları, ileri teknoloji güvenlik donanımları ile farka koşuyor. Santa FE Hibrit’i geleceğe ait kılan detaylardan sadece bazıları arasında görülüyor.

Her yönüyle etkileyici bir araç: SANTA FE Hibrit, performansıyla yolda rakipsiz bir duruş sergilerken, sahip olduğu donanımlarla yolculuklarınızın her anından keyif almanızı sağlayarak, sizi mükemmel denge hissi vererek öne çıkıyor. İçinde olmak, konforu hissetmeye yeter: Aileler için de titizlikle düşünülmüş özellikleriyle Santa FE Hibrit, 7 yolcu koltuğu bulunan geniş iç mekânında tüm yolcular için üstün konfora sahip bir araç.

HYUNDAİ SANTA FE HİBRİT NE KADAR?

Hyundai Santa Fe Hibrit 1.6 T-GDI HEV 230 PS 4x4 Progressive    Hibrit              Otomatik 1.989.000 TL’den satılıyor.

Ayrıntılar: www.hyundai.com/tr/tr

Editör Notu: Bu haber 12 Şubat 2023 tarihinde saat 02.51'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.06 Türk Lirası, euro 20.35 Türk Lirası, altının gramı ise 1151 Türk Lirası değerinde.

Otomobil tutkunları dikkat! Hyundai Kona 5 bin TL indirimde! İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai Tucson Hibrit yeni fiyatı belli oldu! İşte Hyundai Tucson 11 Şubat 2023 fiyat listesi…

Cep dostu Hyundai Tucson modelinin Şubat fiyatını duyurdu! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…