28 / 04 / 2024

Ottomare Suites'te 4.1 milyon'luk süit İranlı işadamına ayrıldı!

Ottomare Suites'te 4.1 milyon'luk süit İranlı işadamına ayrıldı!

70 metrekarelik 1+1 dairelerin 700 bin TL'ye satıldığı Ottomare Suites'te, en pahalı daireler en önce gitti. Tolga Bıyıklıoğlu, 'Fiyatı 3 milyon TL'nin üzerinde olan süitlerin yüzde 90'ı satıldı. 4.1 milyon'luk kaptan süiti İranlı bir işadamına ayrıldı' d



Sinpaş'ın Katarlı ortağı Barwa ile birlikte Bakırköy sahilinde hayata geçirdiği lüks konut projesi Ottomare Suits'in yüzde 75'i 5 ayda satıldı. Sinpaş Yapı Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu, projenin satışına ekim ayında başladıklarını, dairelerin yüzde 70'inineredeyse hiç reklam ve tanıtım yapmadan sattıklarını söyledi. Bıyıklıoğlu, 'En lüks ve en pahalı daireler en önce satıldı. 3 milyon TL'nin üzerindeki konutların da yüzde 90'ı tükendi. Müşterilerimizin çoğu yerli ve yabancı işadamları, sanatçı ve sporcular oldu. Geniş aileler yan yana süitler almayı tercih etti. Projenin büyük çoğunluğu bu şekilde satıldı' dedi. Projenin en büyük ve lüks dairesi olan 337 metrekarelik kaptan süitinin ise İranlı bir işadamına ayrıldığını ifade eden Bıyıklıoğlu, İran'ın yanı sıra İtalya, Estonya ve Katar'dan da müşterilerinin olduğunu belirtti.

OTELİ YABANCI ZİNCİR İşžLETECEK
70 metrekare civarında 1+1 dairelerin 595 bin TL'den başlayıp 700 bin TL'nin üzerine çıktığı Ottomare Suites'de metrekare fiyatı ise 7.500-12 bin TL arasında değişiyor. Projede tamamı deniz manzaralı 304 apart daire, 51 de otel ünitesi bulunuyor. Projedeki butik otelin işletmesini uluslararası bir zincire vermeyi planladıklarını anlatan Bıyıklıoğlu, konut sahiplerinin de otelden konsiyaj, housekeeping hizmeti alabileceğini belirtiyor.

MAĞAZALARA TALEP YÜKSEK
Projede 2700 metrekarelik bir yoga terası, 6 tane de butik mağaza olacağının ifade eden Bıyıklıoğlu, 'Mağazalar için otomotiv, mücevher gibi farklı sektörlerden teklif aldık. şžu anda gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Birkaç üniteyi tek işletmeye vermek daha cazip olabilir diye düşünüyoruz. Mesela çok lüks bir otomobil markasının showroom'u olabilir' dedi. Bıyıklıoğlu, peşin alımlarda yüzde 12 indirimin yapıldığı Ottomare'nin Aralık 2012'de teslim edileceğini, yıl sonuna kadar tüm daireleri satmayı öngördüklerini sözlerine ekledi.
Akşam/şženay Büyükköşdere


Geri Dön