Genel

Ottomare Suites'te toplam 266 suit satıldı!

Bakırköy Sahil yolundaki Ottomare Suites, Aralık 2012'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Lüks segmentte konumlanan projede tüm daireler suit şeklinde tasarlanırken, deniz limuziniyle ulaşım da bir başka ayrıcalık olarak konumlandırıldı

Bakırköy Sahil yolundaki Ottomare Suites, Aralık 2012'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Lüks segmentte konumlanan projede tüm daireler suit şeklinde tasarlanırken, deniz limuziniyle ulaşım da bir başka ayrıcalık olarak konumlandırıldı.

Merkezi İstanbul'un yeni trend bölgelerinden biri olarak ortaya çıkan Zeytinburnu'nda Bakırköy Sahil yolunda konumlanan Ottomare Suites'in yüzde 75'i satıldı. Sinpaş ve Barwa şirketlerinin işbirliğiyle gerçekleştirilen projenin temelleri Aralık 2010 tarihinde atılmıştı. Kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen Zeytinburnu'nda bu yöndeki ilk çalışma olarak ortaya çıkan proje, 13 bin 500 metrekare alanda 355 suit olarak projelendirildi. Aralık 2012'de kapıları açmaya hazırlanan projedeki fiyatlar ise 700 bin TL ile 4 milyon 132 bin 500 TL arasında değişiyor.
Projenin konumuna dikkat çeken Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet çelik, Ahırkapı 'ya ve tarihi Yarımada 'ya yakın konumda yer alan Ottomare Suites'in   kesintisiz deniz manzarasına sahip nadir projelerden biri olarak yükseldiğini kaydetti. çelik, 'Projenin en güçlü özelliklerinden biri 56 farklı plan tipinde yer alan suitlerde tüm odaların denizi görmesi. Manzara evin her yerinden izlenebiliyor' dedi.

Yüzde 12 indirim
Projenin bir diğer temel unsuru olarak suitlerde canlı bitki örtüsü kullanılmasını gösteren çelik, Ottomare'da yer alan kat bahçelerinin yedi metrekareden başladığını 96 metrekareye kadar ulaşabildiğini belirtti.
Tüm özellikler bir araya geldiğinde Ekim 2010 'da ön satışlarına başlanan projede bugün yüzde 75 'lik orana ulaşılmasını doğal bir süreç olarak nitelendiren çelik, ödeme sistemleri hakkında ise şöyle konuştu: 'Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 12 oranında indirim yapılıyor. Ayrıca, şirket bünyesinde 48 aya varan sabit ödeme seçeneği bulunuyor. 120 aya kadar özel koşullarda banka kredisi de bir başka avantaj.'

SEKİZ SUİT İçİN FARKLI KONSEPT
Ahmet çelik, projede yer alan 355 suiti 56 farklı tipte dizayn etmelerinde yaptıkları araştırmaların etkili olduğunu kaydetti. Ottomare'yi hayata geçirdemeden önce yaptıkları araştırmanın sonuçlarından yola çıkarak 56 farklı tasarım yaratıldığını vurgulayan çelik, 1+1'den 5+1'e kadar bölümlendiren suitlerin büyüklüklerinin ise 73 metrekare ile 366 metrekare arasında değiştiğini kaydetti.

Ayrıca projedeki sekiz suiti ise tamamen özel bir bir konseptte tasarladıklarına dikkat çeken çelik,   bunları şu sözlerle anlattı:
- Captain's Suite: Gökyüzünde bir köşk temasıyla tasarlandı.
- Sky Suite: Deniz manzarasını özel bir açıdan görüyor.
- Terraca Suite: Müstakli bir ev hissi vermek fikrinden yola çıkıldı.
- Dublex Suite: Bahçe, teras ve deniz temaları bir araya getirildi.
- Limited Suite: Sadece dört adet yapıldı.
- Panaromic Suite: Gün doğumu ve gün batımı manzarası seyretmek için özel konumlandırıldı.
- Blue Suite: Panaromic'de olduğu gibi günün doğumu ve batımını farklı açılardan görüyor.
- Unique Suite. Kişiye özel farklılaştırılabilme esnekliğiyle yola çıkıldı.

TRAFİK MÜSAİT DEĞİLSE DENİZ LİMUZİNİ
Ottomare Suites'teki bir diğer özellik deniz limuzini. Ahmet çelik'in verdiği bilgilere göre, bu hizmet, Türkiye 'de ilk kez bir konut projesinde hayata geçiriliyor. Tamamen lüks segmentte konumlanan proje, böylece İstanbul'un yoğun trafiğinde zaman kaybetmek istemeyenler için konforlu bir deniz yolculuğu yaptıracak.