22 / 07 / 2024

Outlet Konut dönemi başladı!

Outlet Konut dönemi başladı!

Sistem, www.outletkonut.com adresli web sitesi üzerinden alıcı ile satıcıyı hiçbir komisyon almadan buluşturuyor




Emlak sektöründe de "Outlet" dönemi başlıyor. Tamamen tüketicinin yanında olan bu sistem, emlak almak isteyenlere en uygun fiyatlı konut alternatiflerini sunarken, alıcı ve satıcının beklentilerini üst düzeyde tutmayı hedefliyor. Buvan Yatırım tarafından alt yapısı geliştirilen sistem www.outletkonut.com adresli web sitesi üzerinden işliyor ve alıcı ile satıcıyı hiçbir komisyon almadan buluşturuyor. Açık artırma yöntemiyle emlak alım ve satımının da yapılabildiği bu platformdan bütçelerine uygun konut arayanlar ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Emlaklarını satmak isteyen şirketler ise 3 ay boyunca ücretsiz olarak sisteme dahil olabilecekler.

Son yıllarda her türlü tüketim maddesinin daha kolay ve ucuz yoldan satışının gerçekleştirilmesi amacıyla  kurulan "outlet" sistemi şimdi de emlak sektöründe. Tüketicinin beklentisi olan uygun fiyata emlak almak düşüncesinden yola çıkan Buvan Yatırım, satıcıların da tükeciye kolay ulaşmalarını sağlayan "outletkonut" sistemi ile önemli bir boşluğu dolduruyor. Gerçekleştirilen emlak projelerinde bazı konutların "outlet" prensibiyle satılması mantığından yola çıktıklarını belirten Buvan Yatırım Genel Müdürü Hakan Buvan "Sistem çok yeni ve Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Bu sistemin ilk yapan şey temelinin web sitesi üzerinden kurulmuş olması. Tüketiciye ekstra bir yük getirmemesinin yanında avantajlar da sağlayan bu sistem aynı zamanda interaktif altyapısı sayesinde alıcı ve satıcıyı kazançlı kılıyor. Tüketici, bölge, il ve semte göre araştırma yapabiliyor ve en uygun konuta ulaşabiliyor." dedi. Emlak projelerini gerçekleştiren satıcı ve şirketlerin konut veya diğer emlaklarının satışını en kolay yoldan gerçekleştirmeleri için "www.outlet.com" üye olmaları gerektiğinin altını da çizen Buvan, sisteme üye olacaklar için ilk 3 ayın ücretsiz olduğunu da sözlerine ekliyor.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek emlakta outlet dönemini başlatan web tabanlı sitede konut projelerinin yanında ayrıca Ticari Projeler, Ev&Dekorasyon Ürünleri, Ofis&Kırtasiye, Bahçe, Ev Elektroniği gibi kategoriler de yer alıyor.

Ayrıntılı bilgi için:
Tel: 0216 318 84 71-72

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Emlakta da outlet dönemi

Son yıllarda piyasaya sürülen farklı konut türleri karşısında alternatif üretmeye çalışan inşaatçılar,  farklı pazarlama tekniklerine başvuruyor. Bunlardan birisi de konutların outlet yoluyla satılması oldu.

Buvan Yatırım tarafından alt yapısı geliştirilen satışında sistem www.outletkonut.com adresindeki web sitesi üzerinden işliyor. Sistemde alıcı ile satıcı buluşturuluyor ve anlaşma sağlanıyor. Açık artırma yöntemiyle emlak alım ve satımının da yapılabildiği platformdan bütçelerine uygun konut arayanlar ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Emlaklarını satmak isteyen şirketler ise 3 ay boyunca ücretsiz olarak sisteme dahil olabiliyor.

'Tüketicinin fiyat beklentisinden emlak alabilme' düşüncesinden yola çıkan Buvan Yatırım, satıcıların da tüketiciye kolay ulaşmalarını sağlıyor. "outletkonut" sistemini ile bir boşluğu doldurmak istediklerini belirten Buvan Yatırım Genel Müdürü Hakan Buvan "Sistem çok yeni ve Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Bu sistemin farklı kılan şey web sitesi üzerinden kurulmuş olması. Tüketiciye ekstra bir yük getirmiyor ve avantajlar sağlıyor. Bu sistemde aynı zamanda interaktif altyapısı sayesinde alıcı ve satıcıda kazançlı çıkıyor. Tüketici, bölge, il ve semte göre araştırma yapabiliyor ve en uygun konuta ulaşabiliyor" dedi.

Emlak projelerini gerçekleştiren satıcıların ve şirketlerin, gayrimenkul satışını gerçekleştirmeleri için "www.outlet.com" üye olmaları gerekiyor. Buvan, sisteme üye olacaklardan ilk 3 ayın ücret alınmayacağının altını çizdi.
Emlakkulisi


Geri Dön