Kent Haberleri

Ovacık'ta 30 yıllık tapu özlemi bitti!

Törene AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Ankara İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Keçiören Belediye Başkam Mustafa Ak ve AK Parti Keçiören İlçe Başkam Bülent Yağmur da katıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ovacık'ta 30 yıldır çözüm beldeyen sorunu çözerek 2 bin 700 vatandaşı imarlı tapusuna kavuşturdu. 

Mevlana Kültür ve Spor Merkezi'nde düzenlenen "Ovacık Mahallesi tapu Dağıtım Töreni"nde, yıllardır kurdukları tapu hayalleri gerçeğe dönü, şen Keçiörenli vatandaşlar büyük mutluluk yaşadılar. Törene AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Ankara İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Keçiören Belediye Başkam Mustafa Ak ve AK Parti Keçiören İlçe Başkam Bülent Yağmur da katıldı. Haluk İpek ve Mustafa Ak, sahnede 2 bin 700 kişiyi temsüen 17 vatandaşa tapularım teslim etti. 

Yeni şehircilik anlayışı Başkam Ak, Ovacık için uzun zamandır özlemini duyduklan bir töreni gerçekleştirmenin ve hisse sahiplerine tapularım dağıtmanın mutlulu. ğunu yaşadıklarım ifade etti. 

Ovacık'ta ilk imar çalışmasının 1993 yılında yapıldığım, aradan geçen süre boyunca hiçbir ilerleme yaşanmadığım kaydeden Başkan Ak, "Daha önceleri üç dört katlı binalar olarak planlanan bu parseller şiindi yeni bir şehircilik anlayışıyla yepyeni bir plana dönüştürüldü. Ankara'nın en güzel imar planı olan bir yer haline getirdik" dedi. 


Star Ankara