Konut

Ovalife Ankara'da metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

MZB İnşaat tarafından Ankara Etlik Ovakent bölgesinde inşa edilen Ovalife'ta metrekare fiyatları 3 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor..

Ovalife, Ankara Etlik Ovakent bölgesinde hayata geçiriliyor. MZB İnşaat imzası ile yükselen proje 5 bin metrekare ticaret merkezi ve 156 adet konuttan oluşuyor.

 

Kaba inşaatı tamamlanan Ovalife'ta 2+1+kış odası, 3+1+kış odası, 4+1+kış odası, 5+1+2 kış odası dubleks 6+1+1 kış odası wide dubleks daire seçenekleri sunuluyor.

 

 

7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Ovalife'ın inşaat alanı ise 40 bin metrekare olarak belirlendi. 

 

Ortalama metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başladığı Ovalife'ta banka kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca kişiye özel ödeme koşulları da oluşturulabiliyor.

 

 

26 katlı 2 blok halinde yükselen projede satışların yüzde 60'ı tamamlandı. Projede daire teslimleri ise Temmuz ayında gerçekleşecek.

 

Akıllı daire sistemlerinin bulunduğu Ovalife'ta, bay-bayan ayrı spor salonları ve havuzlarında yer aldığı 700 metrekarelik sosyal tesis bulunuyor. Projede kapalı otopark da yer alıyor.

 

 

Projede çevre yolu sayesinde Hastaneler, Alışveriş Merkezleri, Üniversiteler, Hava Alanı, ve bir çok noktaya kolay ulaşım imkanı sunuluyor.

 


Tel: 0553 682 5433
Web: http://www.ovalife.com.tr

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com