Kent Haberleri

Oyak Beton İzmit Tesisi işletmecisi belli oldu!

Kocaeli'nin önde gelen şirketlerinden biri olan Güleryüz A.Ş. OYAK Beton’un İzmit Tesisi işletmeciliğini üstlendi. 7 milyon TL yatırım yapan Güleryüz A.Ş, gerçekleştirdiği yatırımı basın açıklamasıyla duyurdu

Kocaeli'nin önde gelen şirketlerinden biri olan Güleryüz A.Ş. OYAK Beton’un İzmit Tesisi işletmeciliğini üstlendi. 7 milyon TL yatırım yapan Güleryüz A.Ş, gerçekleştirdiği yatırımı basın açıklamasıyla duyurdu

 

KERİM ÇELİK

İlimizin önde gelen şirketlerinden biri olan, iş adamı Erhan Güleryüz ve kardeşlerinin sahibi olduğu Güleryüz A.Ş. dev bir yatırıma daha imza attı. OYAK Beton’un İzmit Tesisi işletmeciliğini üstlenen Güleryüz A.Ş, yapılan yatırımı basın açıklamasıyla duyurdu. Sanayi Mahallesi’nde bulunan Oyak Beton İzmit Tesisi’nde gerçekleştirilen basın açıklamasına Güleryüz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güleryüz, kardeşleri Emre Güleryüz, Erhan Güleryüz, Tolga Güleryüz, Rengin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Alan, El Yapı sermaye sahibi Yalçın Erdoğan, Kavşut İnşaat sahibi Yaşar Kavşut ve birlikte çalıştıkları müteahhitler katılım gösterdi.


ÇALIŞMALARA DEVAM 

Üstlenilen bu iş için 15 beton mikseri, 3 beton pompası ve 35 personelin işe alındığını belirten Güleryüz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güleryüz şunları söyledi: “20 yıl önce babamızın önderliğinde kurulan bir şirketiz. 40 metrekarelik bir alanda çekirdek bir yapıya sahip olarak başladığımız şirketimizin şuan binlerce metrekarelik alanı bulunmaktadır. İşlerimizi dört kardeşim ile birlikte uyum içerisinde yürütmekteyiz. Çarşı Yapı’da bulunan yapı marketimiz her türlü inşaat hizmetini vermektedir. Beton sektöründe 20 yıl çalıştım. Kardeşlerimle konuştuğumuzda anladığımız sektörlere girme kararı aldık ve Oyak Beton’la 2 senelik bir anlaşma yaptık. Bu işle birlikte ciro hedefimiz 15 milyon TL’dir. Nalburiyede 20 milyon yani toplamda 2016 yılında 35 milyon TL hedefliyoruz” dedi.

 

BÜYÜMEYE DEVAM 

Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güleryüz’ün ardından söz alan Erhan Güleryüz, “Kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atan şirketimiz yeni yatırımlarıyla büyümeye devam ederek, ülkemize faydalı olan şirketler arasında seçkin bir yer edinmeyi amaçlamaktadır. Yaklaşık 8-9 yıldır Metin Alan abimizle birlikte Rengin İnşaat’la birlikte projelerimizi yürütmekteyiz. Aile şirketi olarak sürdürdüğümüz işimizi severek yapıyoruz. İşin çıraklığından, hamallığından geldiğimiz için birlik ve beraberlik içerisinde devam ediyoruz. Sevdiğimiz dostlarımızın destekleriyle buralara kadar geldik ve inşallah daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.


Manşet Kocaeli