02 / 05 / 2024

Oyak Urla Bademler projesinde son durum ne?

Oyak Urla Bademler projesinde son durum ne?

640 adet villanın yer alacağı Oyak Urla Bademler projesinde imar çalışmaları devam ediyor...



Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK),  İzmir  Urla'da hayata geçireceği yeni projesi için çalışmalarına devam ediyor. Proje Urla Bademler Köyü'nde yükselecek.

Oyak Urla Bademler projesi toplamda 368 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilecek. İmar çalışmalarının devam ettiği projenin detayları henüz netleşmedi.

Planlama ve geliştirme aşamasında olan Oyak Bademler projesi Oyak üyelerine özel olarak satışa sunulacak. Projede yer alan konutların satışları, proje çalışmaları tamamlandıktan ve ruhsat alındıktan sonra başlayacak.

Oyak Urla Bademler projesinde son durum ne?

640 villanın yer alacağı Oyak Bademler projesinin üyelere satışı yapıldıktan sonra genel satışa açılacak.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Oyak İnşaat, İzmir Urla projesi dışında İzmir'de daha önce İzmir Buca Konutlarını tamamlamıştı. Oyak İnşaat; 2015 yılında İzmir Buca Konutları 1 . Etap, 2016 yılında İzmir Buca Konutları 2 . Etap 1. faz ve 2017 yılında ise İzmir Buca Konutları 2 . Etap 2. fazı sahiplerine teslim etmişti.  

Oyak Urla Bademler projesinde son durum ne?

Bugüne kadar yalnızca Oyak üyelerine yönelik olarak konut projeleri inşa eden Oyak, Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü kurarak gayrimenkul sektörüne giriş yapmıştı. Yalova, Ankara, İzmir gibi farklı illerde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan toplamda 4 milyon metrekare arsa alan Oyak, bu bölgelerde projeler geliştiriyor.

*Görseller temsilidir

Web: http://oyakinsaat.com.tr/

Oyak 3 Silüet Haziran sonuna kaldı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön