14 / 05 / 2024

Oyun canavarlarına müjde! Dünya devi GeForce yanlışlıkla fiyatını paylaştı... 1 Ocak fiyat listesi

Oyun canavarlarına müjde! Dünya devi GeForce yanlışlıkla fiyatını paylaştı... 1 Ocak fiyat listesi

Dünyanın önde gelen grafik işlemci ekran kartı markası GeForce, yeni çıkaracak ekran kartı ile bilgileri hata yaparak web sitesinde paylaştı. Bu vesile ile fiyatını da duyuran şirket ekran kartının özelliklerini de yayınlamış oldu. Peki RTX 4070 Ti fiyatı nedir?



GeForce, NVIDIA tarafından üretilen bir seri grafik işlemcidir. NVIDIA, 1993 yılında kurulmuş bir şirket ve GeForce, şirketin ilk grafik işlemcisi olmuştur. İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen GeForce 256, birçok özelliğiyle o dönemde rakip olmayan bir grafik işlemcisiydi ve kısa sürede popüler hale geldi. Daha sonra, NVIDIA, GeForce serisi grafik işlemcilerini sürekli olarak geliştirerek piyasaya sürdü ve bu seri, günümüzde hala en popüler grafik işlemcilerinden biridir.

Oyun canavarlarına müjde! Dünya devi GeForce yanlışlıkla fiyatını paylaştı... 1 Ocak fiyat listesi
NVIDIA, yakın tarihte piyasaya sürülecek olan yeni ekran kartına ilişkin bütün teknik detayları hata ile internet sitesinde yayınladı.  iptal edilen RTX 4080 12 GB modeli RTX 4070 Ti olarak isim değiştirerek yeniden isimlendiriliyor. Teknik özellikler ise aynı.

 Pazarlama timinden biri erken bir paylaşım yaparak hata yapmış. Kısa zaman evveline kadar NVIDIA Fransa web sayfasında RTX 4070 Ti modeli sanki duyurulmuş  gibi tüm teknik özellikleriyle sergileniyordu. Şimdi sayfaya gittiğimizde bu kartın kaldırıldığını görüyoruz. Peki RTX 4070 Ti fiyatı nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön