28 / 04 / 2024

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

PlayStation Plus, PlayStation kullanıcılarına daha kapsamlı bir oyun deneyimi sunmak amacıyla kurulmuştur. PlayStation Plus kataloğuna Nisan 2023'te ilave edilecek oyunlar neler? 3 popüler yapım, Nisan'da PS Plus'a eklenecek.



PlayStation Plus, Sony Interactive Entertainment tarafından sunulan bir abonelik hizmetidir. PlayStation Plus üyeleri, aylık veya yıllık üyelik ücreti karşılığında bir dizi farklı avantajdan yararlanabilirler.

En önemli avantajlarından biri, her ay ücretsiz olarak sunulan belirli oyunları indirme hakkıdır. Bu oyunlar genellikle PS4, PS5 veya PS Vita gibi Sony konsollarında oynanabilen popüler oyunlardır. Ayrıca PlayStation Plus üyeleri, ücretsiz oyunlar için önceden erişim elde edebilirler.

PlayStation Plus, ayrıca online çok oyunculu oyunlara erişim sağlar. Üyeler, PlayStation Network'te çevrimiçi oyun oynama hakkına sahip olur ve ayrıca özel indirimler ve tekliflerden de yararlanabilirler. PlayStation Plus üyeleri ayrıca, bulut depolama özelliği sayesinde oyun ilerlemelerini kaydedebilir ve farklı cihazlarda oyun oynamaya devam edebilirler.

Oyun canavarlarına PS Plus tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

PlayStation Plus için Nisan 2023 oyunları duyuruldu. Hizmetin ana katmanı Essential, hem PS4 hem de PS5 sahipleri için üç yeni oyun arz edecek. PS Plus aboneleri Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure ve Tails of Iron’ı 4 Nisan itibari ile oynayabilecek.

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz


Geri Dön