Magazin

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor. İddiaya göre Serenay Sarıkaya'nın güzelliğinin yanı sıra Türk dizilerinin tüm dünyadaki popülerliğinden de faydalanmak isteyen büyük bir marka, yıldız oyuncuyla imza aşamasına geldi

REKLAM ANLAŞMALARINDAN SERVET KAZANDI!

Reklam anlaşmalarından servet kazanan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün yine dev bir anlaşma yapmak üzere olduğu haberleriyle gündeme geldi. İddiaya göre Serenay Sarıkaya'nın güzelliğinin yanı sıra Türk dizilerinin tüm dünyadaki popülerliğinden de faydalanmak isteyen büyük bir marka, yıldız oyuncuyla imza aşamasına geldi. Eğer taraflar arasında anlaşma sağlanabilirse Sarıkaya'nın dünyaca ünlü şampiyon Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile beraber kamera karşısına geçmesi bekleniyor.

SERENAY SARIKAYA KAZANDIĞI PARAYI TOPRAĞA YATIRIYOR!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bir yanda da  kazandığı paralarla yatırım yapmaya da devam ediyor. Son olarak yatırımlarını geçtiğimiz sene tatil için gittiği Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yer alan Assos'a yönelten oyuncunun, bu bölgede yeni bir yatırım daha yaptığı konuşulanlar arasında.


 

20 DÖNÜM!

İddiaya göre popüler oyuncu, rol aldığı son dizide kazandığı paranın tamamlıyla bu bölgede arsa aldı ve Serenay Sarıkaya'nın şimdiye kadar yaklaşık 20 dönümlük bir yer sahibi olduğu da iddialar arasında yer buldu.

YATIRIMLARI 40 MİLYON TL DEĞERİNDE!

Yine güzel yıldızın aldığı arsaların şu anki değerinin, 40 Milyon Türk Lirası'nı geçtiği de kulislerde konuşuluyor. Seranay Sarıkaya ise yaptığı yatırımlarla ilgili herhangi bir açıklamaya yapmayı sevmiyor. Magazin muhabirlerinin de bu konuda ki sorularını yanıtsız bırakan yıldız isim, yatırımlarıyla ilgili gazetecilere konuşmuyor.


 

BUTİK OTEL DE İSTİYOR!

Ayrıca Serenay Sarıkaya geçtiğimiz senelerde de yine Assos çevresinde butik otel hayali için taş evlere bakıyordu. Güzel oyuncunun bu hayalden vazgeçmediği ve arayışlarına devam ettiği öğrenildi. Eğer istediği taş evi bulabilirse güzel oyuncu Assos'da bir butik otel sahibi olabilir.

Bu arada Serenay Sarıkaya'nın İşletmeci Umut Evirgen ile mutlu birlikteliği devam ediyor. Özel hayatı ile de sık sık magazin sayfalarında kendisine yer bulan oyuncunun yatırımlarına da devam edeceği söyleniyor.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!