02 / 07 / 2024

Öz Aslantaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Öz Aslantaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Bektaş, Abbas Aslan, Abdullah Türköz ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Silivri, Varnalı Mevkii P.Mehmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.



Öz Aslantaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Bektaş, Abbas Aslan, Abdullah Türköz ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Silivri, Varnalı Mevkii P.Mehmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Öz Aslantaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve gayri resmi her türlü inşaat ihalelerine iştirak etmek , inşaat taahhütlerinde bulunmak ,her nevi konut ,toplu konut, turistik nitelikli tesisler, işyeri, iş hanları, çarşı, fabrika,sanayi tesisleri, yol, demir yolu,köprü, tünel,viyadük, rıhtım, liman, baraj akarsu ıslah ve düzenlemeleri,hafriyatlarını yapmak,alt yapı tesisleri, park ve bahçe düzenlemeleri ile her türlü spor tesislerinin yapımı yürürlükteki kanun ve yönetmelikler imar planlarına uygun olarak plan ve projelendirme safhasından sonuna kadar gerçekleştirmek, dışarıya yaptırmak, inşaatı devam eden bu tür yapı tesisleri satın almak kiralamak veya kiraya vermek. İnşaat sanayi ile ilgili yeraltı ve yerüstü bayındırlık hizmetlerini,inşaatların yapımını ve onarımını, restorasyonunu ve bilumum taahhüt işlerinin tümünü veya belirli kısımlarını müteahhit veya taşeron sıfatıyla bizzat yapmak veya taahhüdü altındaki işleri komple yada kısmen müteahhit veya taşeronlara yaptırmak,devir etmek,bu işlerin kontrollüğünü yapmak veya yaptırmak. Müteahhitlik belgesi çıkarmak ve kiralamak.  Yapı endüsrtisindekullanılan,çimento,demir,kireç,tuğla,çakıl ,kum,mıcır,kereste,parke,ahşağ ve plastik doğrama sıhhi tesisat malzemeleri, elektrik malzemeleri, vitrifiye malzemeleri seramik  fayans,armatür ve aksesuarları,bina ve çatı örtüleri cam ve cam mamulleri, hazır kapı, pencere mutfak ve banyo dolaplarının  imalini,montajını ithalini ,ihracını ve pazarlamasını yapmak.Her türlü inşaat,yol,hafriyat ve madencilikle ilgili makine cihaz  alet ve ekipmanları ile her çeşit inşaat malzemelerini ,her çeşit fabrika ve sanayi kuruluşları ile ilgili makine araç  alet ve ekipmanlar organize etmek iç ve dış ticaretini yapmak . Yassı ,yuvarlak,profil demir,demir -çelik kütükleri ,teneke ,soğuk ve sıcak çekilmiş saçlar paslanmaz ve silisli saçlar,bakır,çinko,kalay, alüminyum,krom ve konusu ile ilgili  her türlü metallerle ,alaşımlarından külçe lehim profil ve çubukları alımı satımı ithalatı ihracatı pazarlaması ve dahili ticaretini yapmak. Dökme dilim ve çelik kat kaloriferi ,kombi ,merkezi,sistem kazan,brülör, sirkülasyon pompası,merkezi ve kat kaloriferi ile ilgili her türlü aksesuar ,yedek ve yardımcı parça ,kalorifer ve sıhhi tesisat malzemelerinin alımı satımı ithalatı ihracatı pazarlaması ve dahili ticaretini yapmak.


Öz Aslantaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Silivri, Varnalı Mevkii P.Mehmetpaşa Mahallesi, A.Y.Dirik Caddesi, Marmara İş Hanı 50/22 


Geri Dön