27 / 04 / 2024

Özak Alsancak Projesi iletişim!

Özak Alsancak Projesi iletişim!

Firma: Özak GYO

Proje: Özak İzmir Alsancak Projesi

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin bulunduğu proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılacak. Özak Alsancak Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 486 36 50 olarak belirlendi.



Özak Alsancak Projesi iletişim bilgileri detaylarına değinmeden önce projenin özelliklerine değinelim.  Özak GYO  imzasıyla yükselen proje 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılıyor.


İzmir Alsancak Konutları yapımcı firması

Detaylarının henüz netleşmediği projede satışlar başlamadı. Özak GYO firmasının İstanbul Avrupa Yakası'nda, Aydın- Didim'de, Antalya'da ve İzmir'de yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Alsancak Projesi Özak GYO imzasına sahip.


Alsancak Özak Projesi 

Toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanında yer alacak olan proje toplam 264 bin 136 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. Şehrin merkez noktasında yükselecek olan projede konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM bulunacak.


Özak Alsancak Projesi nerede?

İzmir'in Alsancak ilçesinde yükselecek olan proje  İzmir  Limanı'nın arka tarafında yer alacak. Proje ulaşıma göre metro istasyonuna, duraklara, Kordon Boyu’na, Cruise Limanı’na, Fuar Alanı’na ve iş merkezlerine yürüme mesafesinde inşa edilecek.


Özak GYO Merkez satış ofisi adres

İkitelli OSB Mah. 10.Cad No:7 / D:18 İkitelli – Başakşehir / İstanbul


Özak Alsancak Projesi iletişim!

Tel: 90 212 486 36 50

http://www.ozakgyo.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön