Proje Güncel

Özak Doa Göktürk’te yaşam başladı!

Özak GYO’nun, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te, doğa ile iç içe, ormana komşu bir hayat sunan ikinci projesi Özak Doa’da yaşam başladı. 

Özak GYO’nun, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te, doğa ile iç içe, ormana komşu bir hayat sunan ikinci projesi Özak Doa’da yaşam başladı. "3 Oda 1 Orman" mottosuyla sakinlerine şehirden kopmadan ormanın kalbinde bir yaşam sunan projede az sayıda satışı devam eden konutlar yeni sahiplerini bekliyor.

Eşsiz terasları, ferah balkonları ile satışa sunuluan Özak Doa Göktürk projesi 105 dönüm arazi üzerinde 67 daireden oluşuyor.

İstanbuk'un yükselen yemyeşil değeri Göktürk'te yükselen projede 3+1 konutlardan 5,5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor. 3 oda 1 salon konutlar bürüt 196 metre kare ile 370 metre kare arasında olup fiyatları 28 milyon 6 bin liradan başlıyor,

Ormanın yanında, geniş ve ferah evlerde yaşamak isteyenlerinhemen taşınabilecekleri Özak Doa Göktürk, İstanbul’un oksijen zengini ve en temiz havasına sahip lokasyonunda yer alıyor. Bu benzersiz proje, evinizin konforunda otururken, Göktürk Ormanı'nın taze havasını içine çekebileceğiniz keyifli bir deneyime dönüşüyor.

Geniş orman alanlarına komşu Özak Doa, çocukların doğada, huzur ve mutluluk içinde büyümelerini destekleyen aktiviteleriyle ve şehrin tüm imkanlarına yürüme mesafesiyle sakinlerine özenilen bir yaşam alanı sunuyor.

ÖZAK DOĞA GÖKTÜRK KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Özak Doğa Göktürk konutlar;

3+1'den 5,5+1'e kadar çıkmakta. 3+1 konutların fiyatları 35 milyon 35 bin liradab başlayan fiyatlarla satılıyor. 

ÖZAK GYO HAKKINDA!

2009 yılında gayrimenkul sektörüne adım atan Özak GYO, Türkiye’nin ilk 4 GYO’su arasında yer alıyor. Başarısını, Forbes Türkiye'nin 2014 listesinde 57. sıraya girerek taçlandıran Özak GYO; halka açık bir şirket olarak, yenilikçi, kaliteli ve verimlilik odaklı yaklaşımlarıyla sektör öncüleri arasında yer alıyor.

Özak GYO çeşitlilik gösteren gayrimenkul projeleriyle dikkat çekiyor; iş dünyasına verimli çözümler sunan 34 Portall Plaza, modern ve yenilikçi Bulvar 216 AVM, aile ve çocuk dostu Ela Excellence Resort Belek, sayısız olanaklarıyla çağdaş iş yaşamının tercihi İş İstanbul 34, Bayrampaşa'daki Metro Gross Market bu portföyde yer alıyor.

Yeni şehircilik anlayışının önemli temsilcisi Büyükyalı projesi ise, içinde yer alan kahverengi tabela sahibi Fişekhane ile İstanbul'un önemli bir yaşam merkezi olurken kültür-sanata da ev sahipliği yapıyor. Bodrum, Kemer, Didim ve Demre’de yeni otel projeleri geliştiren Özak GYO, Göktürk, Balmumcu, Maltepe, Halkalı ve Topkapı'da planlanan terzi dikimi projeleriyle gayrimenkul sektöründeki büyüme hedeflerini ileriye taşıyor.

Özak Doa Göktürk projesinde teslimler başladı!

Özak Doa Göktürk'ün değeri 1.4 milyar TL oldu!