Yeni Projeler

Özak Dragos ön talep topluyor! Yeni proje! 

Özak GYO, yeni projesi Özak Dragos için düğmeye bastı. Özak Dragos projesinde ön talep toplanıyor. Peki Özak Dragos projesi nerede? İşte Özak Dragos ilee ilgili merak edilenler... 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul'un kalbindeki yeni projesi Özak Dragos için resmen düğmeye bastı. Projede ön talep süreci başladı. 

Özak Dragos projesi 'Her pencerede Adalar, her adımda İstanbul' şeklinde tanıtıldı. 

Özak Dragos projesinde, 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona değişen farklı konut tipleri bulunuyor. Projenin henüz yapımına başlanmadı. 

Özak Dragos projesi, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Maltepe'de hayata geçirilşyor. Proje, M4 Kadıköy Sabiha Gökçen metrosuna yuürüme mesafesinde bulunuyor. Proje, Piazza AVM ile Maltepe Park AVM'ye de yakın konumda yükseliyor. 

Özak Dragos projesi ile ilgili detaylar tam olarak belli olmadı. Projenin detaylarının ön talep sürecinden sonra netleşmesi bekleniyor. 

ÖZAK PALAS BALMUMCU DA VİNÇLER KURULDU

Özak GYO'nun bir diğer yeni projesi Özak Palas Balmumcu'nun işaat alanında vinçler kuruldu. İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Mecidiye Mahallesi, 637 ada, 246 parselde hayata geçirilen  Özak Palas Balmumcu projesinde 34 adet konut yer alıyor. 

16 bin 423,96 metrekare inşaat alanına sahip proje, nt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. imzasıyla hayata geçiriliyor.

ÖZAK DOA GÖKTÜRK PROJESİNDE DE YAŞAM BAŞLADI 

Özak GYO’nun, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te inşa ettiği Doa Göktürk projesinde yaşam resmen başladı. Projede, 3+1 konutlardan 5,5+1'e kadar değişen daire tiplerine yer veriliyor. 

Ormanın yanında, geniş ve ferah evlerin sunulduğu Özak Doa Göktürk, İstanbul’un oksijen zengini ve en temiz havasına sahip lokasyonunda olması ve Göktürk Ormanı'nın taze havasına sahip olmasıyla dikkatleri çekiyor. 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız 

Remeny Park Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye 3+1! Teslimler 1 yıl sonra!

MHR GYO Kurtköy projesinde imzalar atıldı! Yeni proje! 

Ekmas Residence Airport’ta 3 milyon 810 bin TL’den başlayan fiyatlarla