Proje Güncel

Özak Duyu Göktürk’te 0 faizle 12 ay vade fırsatı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Göktürk’teki projesi Özak Duyu’da 0 faizle 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Özak Duyu Göktürk’ün teslimlerinin 2026 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, mega kent İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te inşaatına başladığı 3. projesi Özak Duyu’da yeni bir kampanyaya başladı.

Özak Duyu Göktürk ve Özak Doa projeleri ile doğa ile iç içe, ormana komşu bir yaşam sunan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, '5 Duyu 1 Yaşam' fikriyle hayata geçirdiği projelerde ev sahiplerine; manzarayı görerek, iyi hissederek, inzivaya çekilmeden hayatı tadarak, doğayı dinleyip toprağı koklayabilecekleri bir yaşam sunuyor.

Yaklaşık 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Özak Duyu Göktürk projesinde toplamda 141 ünite bulunuyor. Yatay mimari ile inşa edilen Özak Duyu Göktürk’te 1+1’den 4,5+1’e kadar farklı konut alternatifleri bulunuyor.

Ormanın hemen yanı başında yükselen Özak Duyu Göktürk projesinde de daha önceki projelerde olduğu gibi dış mekânlar konforlu ve kullanışlı olarak tasarlandı. 


ÖZAK DUYU GÖKTÜRK KAMPANYA

Teslimlerinin 2026 yılının Nisan ayında gerçekleştirilmesi planlanan Özak Duyu Göktürk projesinden konut sahibi olmak isteyenler 0 faizle 12 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Özak Duyu projesinin sosyal alanları arasında; Yüzme havuzu, fitness salonu, çok amaçlı açık spor sahası, çocuk oyun alanları, bahçe oturma alanları, cafe alanı, yürüyüş alanı, barbekü alanı yer alıyor. 


Web: https://www.ozakgyo.com/tr
Tel: 0 212 473 88 87

 

Sunsetpark Etiler Concept'te teslimler Mart 2025'te!

İzmir Raf Vega Sasalı Villaları 46 milyon TL'den başlıyor!

Ankara Tetra İncek'te 42 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler bir ay sonra!